Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, Paramedics! Ce mai faceti, cum o duceti? :D@@BadDark, #respect ca asculti Parazitii. Si pentru Dark, pentru ca asculta Dragonu', Nimeni Altu', Kazi Ploae si Cedrea! <3. Ma bucur ca rap-ul din ziua de astazi se afla pe maini destul de bune.

Salutare, Paramedics! Sper ca sunteti destul de odihniti fizic, cat si psihic, deoarece maine incepe o noua saptamana de chin si suferinte, la scoala. Bafta de maine si poimaine si restul zilelor la raport! :*

Salutare baii praduitorilor, nu am mai postat de ceva vreme pe aici. Bafta la raport.

Ma @@VaLy ToV, ce zici punem si de'o activitate micuta, daca tot ne aduni la sedinta? trollface4-640x489.png

Salutare Paramedics, trece timpu si eu nu mai postez pe aici, ne auzim in game. Un Weekend placut!

Hai salut !

Cam slabut cu prezenta pe aici, parca va e frica sa postati ma, in cel mai rau caz luati un fw daca se supara @@VaLy ToV, pe voi :)). Nica macar fetele noastre nu vor sa posteze pe aici :( , zic bine @, @@Beatricee, ocupate amandoua, una face raport si una skill la cariera :))

Ai si tu dreptate @ , dar in afara de "Buna, ce faceti?" , in general saluturi, nu prea se posteaza in ultima vreme. Imagineaza-ti in ce s-ar transforma topic-ul daca am raspunde fiecare. Plus ca oricum ne salutam si vorbim zilnic pe [/r] . Ma gandesc, ca daca vrem sa postam aici, am putea-o face in mai mult de 5 cuvinte formand intr-adevar discutii . Si chiar daca nu postez foarte mult, sau prea des, dau check zilnic pe fiecare topic daca e vreo noutate.

Over all , sa aveti un week-end frumos. :*

@@LALU mult succes in continuare boss, pacat ca pleci. Imi place ca ai scris la demisie exact ceea ce credeai despre factiune, te respect :*. Spor in viata reala si mult succes si noroc in tot ceea ce-ti propui.

Seara faina paramedics, sa fiti iubiti!

Ce face bajetii, bafta la raport baa !!!

@@Skips S4F, Vezi ca musca "ghemu de blana"

@@VaLy ToV, Da bravo ma, pleci si tu 2 zile ca tot omul si gasesti factiunea goala. Mai zi ceva :)

@, Am eu varianta actualizata.

tHsJW2P.jpg

~E un pamflet si trebuie tratat corespunzator~

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic