Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lex get a life ..

Somnul este foarte important , si majoritatea oamenilor sunt foarte obositi deoarece viata este grea , complicata si stresata... Avem nevoie de cat mai mult somn ;)

Lex get a life ..

Somnul este foarte important , si majoritatea oamenilor sunt foarte obositi deoarece viata este grea , complicata si stresata... Avem nevoie de cat mai mult somn ;)

Inteleg dar la ora 21:00 va culcati ???

akum serios

21:35 :)

Ma omule acum conteaza si la cat te trezesti intelegi ? Eu unul sunt treaz de pe la 7 dimineata, fara nici o exagerare... Tu poate ca dormi pana la ora 13:00 ! ...

Am facut topicul cu propuneri, si topicul cu " succesfull commands ", asa cum am spus. Uitati-va, ca sa stiti ce aveti de facut pe viitor, sa nu avem probleme sau diferite nelamuriri.

@ Farraon - sedinta de astazi, este logic.. ca a fost anulata din cauza ca serverul a fost OFFLINE, cel mai probabil.. sedinta o sa fie marti.. voi posta eu maine, restul detaliilor.

@ DoGGy - inca ma gandesc la topicul despre Safe-Box, mi se pare inutil sa dau salariu..dar sa iau si bani de la voi, m-am gandit.. ca as putea face un topic.. unde sa poata dona cei din afara Fireman/Paramedic, pentru munca depusa de noi.. pe server,dar.. repet.. inca ma gandesc la asta.

Edited by psihidelick

psihi aminteste'ti cum era cand aveam fiecare level 5-6-7 ne era foarte foarte greu cu banii . Cei de level mic chiar au nevoie de salariu . Daca vrei ma pot ocupa eu de plata salariilor . Ar fi o onoare pentru mine

Mai DoGGy cu tot respectul dar ia-o mai usor esti rank-1 si e prima ta zi stiu ca ai tu LVL mai mare decat toti membri dar nu poti cere sa te ocupi de salari :D apreciez ca esti plin de entuziasm dar mai calm si nu incerca sa rastorni factiunea bn ? ;)

Noapte buna valycena!

Defatp cred ca ma pun si eu in pat la un film cv si apoi somn.....Noapte buna sefu/sefa Noapte buna Fireman/Paramedic. ne vedem maine dupa-amiaza cand ma intorc de la sc... sper ca pana atunci sa se rezolve problemacu serverul! Somn Usor

Edited by valentinnn

Vreau doar sa ajut omule crede'ma ca nu am nici o intentie de a face rau sau ceva de genul . Daca propunerile mele nu erau bune nu ar fi fost acceptate . Tot ce fac este in scopul vostru , pentru a ne simtii cu totii cat mai bine si pentru a face o treaba cat mai buna . O astfel de observatie am primit si in-game cand pur si simplu v'am reamintit sa nu lasati ambulantele aiurea pentru ca deja se gasisera vreo 4 .. Imediat "crezi ca noi nu stiam ? Hai mai lasa'ne" ..imi pare rau pentru asta ..

Hai ca ma duc la somn . Noapte buna tuturor !

Edited by DoGGy

Oricum, Fireman/Paramedic este intr-o continua dezvoltare.. si asa o sa ramana, am incercat sa dau tot ce este mai bun din mine.. si sper ca am si reusit,macar putin.. ce mi-am propus. Astazi, 07/11/2010 am implinit 2 luni de cand am lider la aceasta factiune.

Apropo, daca exista doritori.. ce vor sa apara in topicul " Fireman/Paramedic - Membrii de onoare " sa-mi trimita mesaj privat cu textul dorit.

Da DoGGy ai dreptate chiar ai intenti bune, dar mi se pare ciudat esti primul "boboc" care din prima zi se afirma asa.

Da sefu chiar te-ai straduit si ai reusit sa dai totul ptr. factiune si asta e tot ce conteaza! mie imi place aici si cu atat mai mult cu cat esti tu lider apreciez si respect munca ta bv!

la mai multe luni/ani

Sefu in legatura cu topicul membri de onoare cred ca ar fi cel mai bn sa trimiti tu celor ce crezi ca merita sa fie acolo un PM. Tocmai de asta se numeste "Membrii de onoare" acolo ar trebui sa fie cei care au insemnat ceva ptr factiune! nu cei ce stau 2-3 saptamani! ;)

Edited by valentinnn

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic