Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

wtf,am spus asta din gluma:))) nu am nimic impotriva..chiar s'a dat totul pe merit.. stiu ca am fost cam "inactiv" in ultima vreme la urgente.. dar am mana in ghips si nu ma pot descurca asa de bine pe tastatura...

Nu pot pica nimanui...

Buna ziua lume :X ce faceti ?

Eu acum am venit de la scoala . Sunt frant de oboseala :|

acum ma voi duce la teme . Intru in-game pe la 4 sper .

Bafta tuturor :X

Valentin , eu spre deosebire de tine imi place sa ma relaxez in ore.. Ma gandesc la SAMP , la fete si asa mai departe. Pot spune "ahh ce bine am dormit azi la ore:x" (mai putin la sport unde NE RUPE)

Ce faceti baieti ? :X cum merge treaba ?

Eu acum am terminat temele si intru la putin /heal

bafta tuturor :X

Valentin , eu spre deosebire de tine imi place sa ma relaxez in ore.. Ma gandesc la SAMP , la fete si asa mai departe. Pot spune "ahh ce bine am dormit azi la ore:x" (mai putin la sport unde NE RUPE)

Ce faceti baieti ? :X cum merge treaba ?

Eu acum am terminat temele si intru la putin /heal

bafta tuturor :X

Clar :)) cum frate sa te gandesti la samp cand esti la scoala ?!? :| inseamna ca esti Obsedat de samp :|

@ Salut , acum am ajuns si eu de la scoala...da am cam chiulit la 2 ore :))

Nu ma gandesc in mod excesiv la samp.. Si chiar si asa.. Ma gandesc la ce imi place. Doar nu trebuie sa stau mereu cu gandul la matematica , romana etc.

:) E o dierenta dintre viata reala si cea adevarata:)) Eu cand sunt la scoala fac tot posibilu sa scapm ai repede.. "Doamnaa,ma pot duce la WC?" ... si stau cam 20 min,si apoi intru pana se suna:))

@ Sport am doar 1 ora,si e prima.. deci n u ma chinui sa ma trezesc la 7:30 :))

Buna seara voua :*. Asa e DoGGy ...si eu incerc sa ma gandesc la F/p cand ma plictisesc la ore ...spre exemplu azi la istorie........ : Ma gandeam in cat timp fac bani de o masina...Adica e satisfacator sa ai si o ora mai plictisitaore....

:( In seara asta nu intru. DIMINEATA O DOMIN !!

Bah,ma duc sa-mi iau ceva sa mananc.. o pizz*a eventual, vorbim dupa ce intorc,merg si eu cu voi la /heal. :D

=))))) Sa imi dai si mie din "pizz*a" ta... Trimite`o Prin courier. Platesc eu transportu' eventual.:))

Edited by psihidelick

Ori suntem golani ori nu mai suntem ;)

Apropo psihi , stiu ca nu scrisesi intentionat "piz..." dar a iesit o faza de tot rasul =))

Ce mai faceti baieti ?

Eu ma duc la TV .. Dupa cum v'am spus am avut "educatie" fizica azi , si avand cel mai naspa profesor , sunt mort de oboseala . Muschii abdomenului ma dor ingrozitor la orice miscare , si am febra+intindere la bicepsul drept . Stie cineva un "remediu" rapid ?:D

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic