Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna .Colegi ;sefu;.#sper sa-ti mearga forumul si maine.;;Maine intru mai tarziu.Ca e 1 si cred ca nu ma dau trezit.oricom spor la heal.

Spuneam ca ma trezesc ultimul acu vad cas primu.#succes la heal.si neatzza all..

Buna dimineata medicilor. Topicul " Succesfull commands " a fost deschis, ramane asa pana la ora 17:00 PM, apropo.. uitati-va in topicul cu sedinte.. am postat si informatiile despre sedinta, sper sa veniti toti pentru ca avem ceva de discutat.

Salutare prieteni!

ce faceti?

eu am venit de la bunici...:|

am stat 2 zile la ei..fara net..fara nic:|

Ca sa stiti si voi ma simt mult mai bn...ma bucur ca vati facut griji pt me...

La me e un ger de crapa pietrele..:|

ma pun si eu la heal :D

Ziua buna guys >:D<<'> ce faceti?

Haideti la /heal :D

Sefu eu iti zic dar nu stiu prin ce ai net :D ca difera de la net la net dar iti zic asha in general si nu numai pentru tine .. pt toti sa va mearga :D

My Computer ----> Network Connections ----> Local Area Conection 2 ----> Properties ----> General -> aveti o lista si trebuie sa fie ultima Internet Protocol (TCP/IP) ---->Dublu click si in casuta de jos la Preffered DNS server puneti ---> 8.8.8.8 ---> OK

Sper sa va mearga ... sa ma anuntati dak va merge :D bafta

Eh psihi :-J

intra el azi :D

la sedinta poate cine stie...prinde un rank-up :))

mie mie somn...ma pun sa ma culc..vb mai tz!

sanatate :D;))

Edited by jimmy

Psihi , Oasis si Moartea sunt nesimtiti . Adica dupa ce ca ne`ai spus sa nu le mai dam heal la Barzini si aliatii lor ei ne dau kick si ziceau ca ne da warn daca nu le dam si lor heal ... Mai eram in masina si nu am vrut sa le dai heal si Oasis a intrat si a dat /kc la masina si a respawnat`o ... Sa fim seriosi ... Nu ne mai protejeaza sa fie sanatosi , dar nu sa faca chestii din astea .

Ai grija , te crezi cam presus de toti , pe cine faci tu ''frustrat '' ? Apropo eu nu am dat kick la nici un Medic si inca ceva , in viata reala ai vazut tu medic sa favorizeze o mafie ? ai vazut tu daca un om cheama o ambulanta , ambulantieru sa-i zica ca il lasa sa moara deoarece e Barzini ? hai sa fim seriosi .

Ai grija , te crezi cam presus de toti , pe cine faci tu ''frustrat '' ? Apropo eu nu am dat kick la nici un Medic si inca ceva , in viata reala ai vazut tu medic sa favorizeze o mafie ? ai vazut tu daca un om cheama o ambulanta , ambulantieru sa-i zica ca il lasa sa moara deoarece e Barzini ? hai sa fim seriosi .

Nu ma cred mai presus de nimeni,ar tu cine te crezi ? si tu si Oasis ? Cand ma protejau Barzini, de ce nu mai spuneati ma nimic ? de ce nu mai dadeati kick la nici un medic? de ce nu zicea Oasis ca nu e RP ? atunci ii convenea ca le dau heal doar lor si alora de le erau aliati ( Paterno si Stracci ), explica-mi treaba asta.. ce facem acum ? o dam in parsivitate ? am procedat la fel,cum am procedat si cand ma " aparau " Barzini.. si atunci nu a mai " comentat " nimeni, nimic. Aaaa, stai putin.. Oasis era admin, si isi permitea..sau cum ? nu avem toti drepturi egale?

Asta e valabil in caz de ne-war in caz de war tu ataci pe cei care ne apara si noi ii ajutam pe ei! doar nu te ajut sa-i omori pe cei care ne apara,sincer acuma...cand erati in locu lor ei nu faceau astfel de posturi ;) e corect ce se intampla,cand sunteti in oras in diferite locuri si nu aveti war cu cei care ne apara va dam HEAL cu pretu corespunzator orei de cate ori doriti!

Edited by Benny

Ai vazut tu in realitate ca medicii sunt aparati de mafii ? hai sa fim seriosi , medicii sunt aparati de politie in primu rand , si nu ma lua cu war sau de ne-war ca in primu rand nici nu ar trebuii sa se bage medicii la war , mai intai vine politia , daca nu e politia nu e nici medicu deoarece sunt in pericol.

Edit : Inainte ca tu sa fii lider nu existau probleme dastea , deci gandestete la asta.

Pai da ma Benny,dar tu nu ai inteles.. vezi tu,cand ii mananca invidia, nu se mai controleaza, se cred mai speciali.. pt ca atunci cand ne protejau Barzini, stii foarte bine ca nu primeam kick de la nimeni, pt ca deh..era Oasis admin si isi permiteau, nu aveam voie sa dam heal la nimeni la war..decat lor si aliatilor, acum au schimbat regula.. tu chiar nu vezi legatura ? au 2 comenzi in plus.. si sunt importanti,intelegi ?!

Ai vazut tu in realitate ca medicii sunt aparati de mafii ? hai sa fim seriosi , medicii sunt aparati de politie in primu rand , si nu ma lua cu war sau de ne-war ca in primu rand nici nu ar trebuii sa se bage medicii la war , mai intai vine politia , daca nu e politia nu e nici medicu deoarece sunt in pericol.

Pai mai baiatule,eu ti-am spus sa-mi explici ceva, de ce atunci cand ne protejau Barzini nu mai facea nimeni figurile astea? cum faci tu acum ? sunteti suparati ca am renuntat ? Da,am renuntat pt ca Barzini nu-mi ofereau nici un fel de protectie, din momentul in care Zuzu a plecat.. Barzini a cazut. Si te rog sa-mi explici ce ti-am spus mai sus..

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic