Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

am 332 de mb in total cu arhiva de la healuri :))

Psihi...eu mai postez? la successifull ?:( ca am zis ca retrag la cereri demisi dar valentinnn a zis ca numai pot:( ....ce fac?

acuma degeaba mai postezi...vei fi demis cu 60/60 fpunish.... mai bn mai asteptai 2 zile sa faci 2 saptamani si scapai fara nimic =))))

Edited by Merlin

Psihi...eu mai postez? la successifull ?:( ca am zis ca retrag la cereri demisi dar valentinnn a zis ca numai pot:( ....ce fac?

SeSe a fost prostia ta , tu ai vrut sa iesi si vei iesi , dar cu FP 60/60 deoarece nu ai 2 saptamani ( 14 zile ) in factiune . Si dupa mine nu are rost sa mai postezi deoarece nu se ia in considerare la nimic .

SeSe a fost prostia ta , tu ai vrut sa iesi si vei iesi , dar cu FP 60/60 deoarece nu ai 2 saptamani ( 14 zile ) in factiune . Si dupa mine nu are rost sa mai postezi deoarece nu se ia in considerare la nimic .

Stiu ca a fost prosia mea :( am socotit iar si am doar 11 zile sau 12 numai stiu :( ...

P.S: Am postat cele 97 ss cu heal ca sa fie acolo...asta e :( prostia se pedepseste

Biky vad ca mi-ai dat avertisment ca nu ti-am raspuns cand ai intrebat. Ia hai sa iti arat in log-urile mele de la chat sa vezi ca ti-am raspuns:

[19:57:05] ** Paramedic Ambulance Commander Biky: Cine cu cine are ambulanta la heal?????????????????????????????, over. **

[19:57:05] ** Chief Paramedic valentinnn: facem*, over. **

[19:57:10] ** Paramedic Ambulance Commander Biky: Eram la bank ma uitam la cv..., over. **

[19:57:14] Advertisement: Cumpar BMX! /sms care are!, Placed by quiX (Phone: {FFFFFF}6556{00D900})

[19:57:18] ** Candidate Fire Paramedic comy65: eu, over. **

[19:57:18] ** Paramedic Ambulance Commander Biky: Uite vezi ...raspunde cnv?, over. **

[19:57:22] ** Fire Paramedic Sebby: eu singur, over. **

Special pentru asta copii si chatlogul in caz ca nu ma crezi si vrei direct de la sursa.

Scuza-ma, dar nu cred ca merit avertisment pentru ca nu ai vazut tu ca am raspuns...

Biky vad ca mi-ai dat avertisment ca nu ti-am raspuns cand ai intrebat. Ia hai sa iti arat in log-urile mele de la chat sa vezi ca ti-am raspuns:

Special pentru asta copii si chatlogul in caz ca nu ma crezi si vrei direct de la sursa.

Scuza-ma, dar nu cred ca merit avertisment pentru ca nu ai vazut tu ca am raspuns...

Vreau sa vad ss, nu log.. in log poti modifica orice.

Salut boss!Salut medici,am revenit...o sa intru pe samp mai incolo putin,numa ce am ajuns :-<

La multi ani,nu am apucat sa va urez..sunt foarte foarte trist..boss tu stii cel mai bine...ai fost singuru on cand am aflat vestea.. :(

Sper sa-mi revin repede..

Dc la aman2 :O ...poate la sebby prin absurd ,,nu am vazut ca raspuns,,sa zicem dar Hara?

Oricum ma-m enervat de fiecare data cand intreb nu stiu daca raspund 2 ... Nu vrea sa mi se mai atraga atentia ca nu-mi fac treaba...recurg si eu la modalitati mai putin pasnice

Noapte Buna :)

Noapte buna medicilor. Benny,bine ai revenit.. la multi ani, si.. stai linistit,ca o sa fie bine.

Nb boss,bine te-am gasit,incerc sa fiu asa si sa ma gandesc ca va fi bine,mersi de sprijin!Somn usor

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic