Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine Smyley, te inteleg.. dar sa nu dureze mai mult de 1 luna. Si daca tot spui ca tatal tau este inspector sef, nu cred ca nu iti permiti un PC nou,sa fim serios.. odata spui ca mergi la " bunici " sa inveti,dar.. defapt, bunicul tau e mort de 2 ani.. insa, te inteleg.. ai la dispozitie 1 luna.. asa cum ai spus si tu.

Polanski,nu-ti mai da tu cu parerea despre asta.. uita-te in curtea ta,si abia dupa.. te uiti in curtea vecinului.

Imi cer scuze pentru ca am postat aici chiar daca nu mai fac parte din Fireman/Paramedic. Vroiam sa-ti multumesc psihidelick pentru ca m-ai acceptat si mi-ai oferit o sansa , va multumesc tuturor colegilor mei ca m-ati primit cu drag si ca am dat heal , am mers la waruri impreuna . Va multumesc la toti ca m-ati facut sa ma simt bine in F/P . Pentru mine o sa ramaneti mereu pe locul 1 la mine in top :).

Multumesc inca odata ca mi-ai oferit o sansa . Poate intr-o zi o sa revin:)

Bine Smyley, te inteleg.. dar sa nu dureze mai mult de 1 luna. Si daca tot spui ca tatal tau este inspector sef, nu cred ca nu iti permiti un PC nou,sa fim serios.. odata spui ca mergi la " bunici " sa inveti,dar.. defapt, bunicul tau e mort de 2 ani.. insa, te inteleg.. ai la dispozitie 1 luna.. asa cum ai spus si tu.Polanski,nu-ti mai da tu cu parerea despre asta.. uita-te in curtea ta,si abia dupa.. te uiti in curtea vecinului.

Iti multumesc, da ,tatal meu e inspector sef dar e bugetar, si cu scaderea aia de 25% din salar , a pierdut aproape 5 milioane din el.. sau chiar mai mult, nu m-am interesat eu de asta.Casa in care stau e mare, trebuie platita intretinerea, 2 masini care trebuie alimentate, si alimente pentru 4 persoane.. mai ramane sa imi dau cu parerea maxim 3 milioane economii, care eu cred ca parintii ii pastreaza pentru ,,vremurile grele'' care pot aparea cu criza.Eu m-am strans deja 4 milioane, si sper ca ma mai ajuta si mama cu niste bani, si sper sa rezolv in maxim o luna.

Inca o data multumesc ca m-ai inteles, si inca o data iti mai spun , EU NU MINT DE FELUL MEU!

EDIT: Bafta TOX!!! Ai fost un prieten si coleg de nadejde!Si vei fi mereu =D>

Edited by Smyley

Multumesc la toata lumea pentru urare,nu stiti cumva cum pot da upgrade de la windows sp1 la sp2? ca nu merge direct x si nu stiu daca va merge san andreas :( am comp provizoriu si nu stiu cmu sa fac asta...ma poate ajuta cnv?

Multumesc la toata lumea pentru urare,nu stiti cumva cum pot da upgrade de la windows sp1 la sp2? ca nu merge direct x si nu stiu daca va merge san andreas :( am comp provizoriu si nu stiu cmu sa fac asta...ma poate ajuta cnv?

Cauta pe softpedia.. sigur o sa gasesti acolo.

LA MULTI (B)Ani.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic