Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara medicilor, dupa cum am observat in ultimul timp.. cum lipsesc putin, se cearta cineva.. sunt convins in proportie de 80 % sa dau din nou WIPE in factiune pt ca asa ceva nu se mai poate, pe data de 22 ianuarie, eu voi intra in sesiune la facultate si nu o sa ma pot ocupa 24 din 24 de probleme astea, daca nu observ schimbari in comportamentul vostru, voi da WIPE cu siguranta.

ok,va pupa hara,sa-i trag la papacioc lu calin.Am tot respectul pentru psihi,benny,biky si ceilalti care stiu ca merita.....Stiu ca , cat va fi psihi in F/p , aceasta factiuni va fi pe primul loc in topul factiunilor.....Deasemenea mai merita un mare respect masa lu calin,pt ca a facut un prost la usa.....care e fomist de healuri.....Va pup fostii mei colegi....i will be back. va promit.

Buna seara medicilor, dupa cum am observat in ultimul timp.. cum lipsesc putin, se cearta cineva.. sunt convins in proportie de 80 % sa dau din nou WIPE in factiune pt ca asa ceva nu se mai poate, pe data de 22 ianuarie, eu voi intra in sesiune la facultate si nu o sa ma pot ocupa 24 din 24 de probleme astea, daca nu observ schimbari in comportamentul vostru, voi da WIPE cu siguranta.

Boss,crede-ma ca nu avem putere asupra acestor "id***i" pentru ca degeaba le zic eu in calitate de rank 5 "ba o sa iei FW,FP" sau stingaciu...e = 0 pentru ei,doar daca esti tu si poti sai dai afara pe loc sau sa ii linistesti.daca ma bag eu sau altii sa nu se mai certe zice "cine esti tu sami zici ce sa fac" deci ii clar ca nu au respect ptr un rank mai mare . pt ei toti is rank1 si boss atat!

-Tare ma tem ca vei ajunge la un wipe,ca lucrurile astea nu prea au cum sa se termine doar daca esti tu online ca un parinte sa despartii copii de la cearta,ca totusi cei care se cearta au varsta intre 10-15 ani :) mai sunt cativa care au putina minte la cap si se mai abtin,dar rar!

ok,va pupa hara,sa-i trag la papacioc lu calin.Am tot respectul pentru psihi,benny,biky si ceilalti care stiu ca merita.....Stiu ca , cat va fi psihi in F/p , aceasta factiuni va fi pe primul loc in topul factiunilor.....Deasemenea mai merita un mare respect masa lu calin,pt ca a facut un prost la usa.....care e fomist de healuri.....Va pup fostii mei colegi....i will be back. va promit.

Hara sincer .. mi-ai fost un coleg bun , mi-a placut mult sa lucrez cu tine...personal n-am nimic cu tine esti un tip de treaba,nu prea am fost pe faza si nu am observat de ce ai iesit sau ai fost dat afara,dar ai tot respectu meu si sper sa te intorci intr-o zi daca nu iti da cumva psihi interdictie.

Imi pare rau ca ai iesit asa din factiune,dar asta e...ne ma auzim in sa-mp!

Edited by Benny

Primesti +20% warn si 5 zile suspend,ai grija ce posturi mai faci,sa nu primesti suspend permanent.

Buna dimineata medicilor, eu am plecat.. vorbim mai tarziu.

Neatza boss,bafta pe unde mergi...si eu voi pleca pe la 14 ne auzim mai pe seara.

EDIT: Nu a postat nimeni timp de 1 ora si ceva,eu am plecat la scoala! ne vedem pe dupamasa!

Edited by Benny

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic