Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare.

@, imi pare rau pt tine, mai nou adminii astia isi iau la test pasnicii si colegii de factiune, deabea astept sa vina randul meu sa fiu la test sa caute ca prostu admini daca am hackuri :)). Oricum, mi se pare exagerat sa te ia 1 ora la teste, sa verifici un calculator nu ar trebuii sa-ti ia nici macar 20 minute, dapu' 1 ora, adminii din ziua de azi sunt "vise-amar" cum imi place mie sa zic, toti copii care n-au habar au luat admin, pacat. Sper sa iei unnban si sa revii pe /r.

Succes la raport celor ce il vor face si o saptamana placuta sa aveti paramedics.

@South Alexutz in ziua de astazi, devii codat fara sa stii, ramai surprins de lucrurile pe care le ai in PC desi tu nu ai habar, de atata rautate si implicare pentru un joc, un joc pe care il joci din plictiseala si iti faci cunostinte sau chiar prieteni. Nu am nimic de comentat, tot ce am avut de spus a fost pus pe cererea mea de unban.

Si intr-adevar, sa nu exagerez, nu a fost o ora; o ora a fost timpul rezumata in mare. Dar totusi? 40 de minute intr-un windows reinstalat de maxim 2 saptamani sau mai putin? Asa e ,se misca admin-ul mai greu... sau nu, PC-ul meu se misca greu am uitat, dar el are grija sa imi inchida mie mesajele de pe skype. Sau poate chiar il deranjau acei 2-3 cm din coltul ecranului. Aia e. Aveti grija doctorasi, nu aveti Renko in PC, dar pentru siguranta voastra, mai verificati odata.

V-am pupaaattt. :* P.S: Promit ca nu scapati de mine pe /r. :3

Edited by Sattine nWo

Super tare, cand aud ca ''jucati din plictiseala'' dar furati bunuri de la jucatorii care au muncit, rupeti posturile si codu'. Ma bafiti pe la spate ca sunt disperat sau ce mai ziceti voi, dar sa nu uitam cine e 20/24 online :) Astea fiind spuse draga mea @, & @, va urez un Paste fericit. Am mai spus si o sa o spun, sigur nu o sa raman vesnic in functie fie ca imi dau demisia sau orice altceva, tot o sa ies. Dar o sa vina altii din urma si tot asa, iar voi codatii tot nu o sa aveti sanse. P.s Pe Device nu l-am banat eu, dar ar fi fost o placere sa o fac :>

@, chiil, astia-s copii sau adolescentii din ziua de azi, au doar ura in ei si urmaresc sa ii incurce pe ceilalti ca sa ajunga sus, nu sa se gandeasca la ei, sti cum e pt ei mai important e ce are vecinu, alea alea.

Si eu joc de plictiseala, uneori ma intreb ce mai caut eu in jocul asta, 60 la suta di loguri le fac in sila... daca n-ar mai fi factiunea asta si clanul ma-s fi lasat de mult.

@, ce sa zic frate, traieste-ti viata virtuala ca asa se face, cica esti cat un munte 1.90 si 80 kg, sincer la inaltimea asta cred ca ai 17-18 ani+ eu in locul tau as iesii pe afara, tu decizi dar e un mic sfat din partea mea, nu vrea sa ma cert cu nimeni, dar mi se pare ca majoritatea, chiar 99 la suta (aproape) din oamenii cu functii nu mai tin cont de prietenii sau nu neaparat prietenii, dar uita de unde au plecat..

@, lasa ca o fi bine, poate acest ban te va face sa te lasi de joc, crede-ma ai doar de castigat :)), pierzand in acest joc timp nu castigi nimic, functile sunt trecatoare.. o sa fie totul ok oricum.

Suntem singura tara, defapt mai e si rusia care se joaca un afurisit joc din 2004, pacat... am avut si eu gta V pe xbox one, pacat ca l-am vandut :)) mult mai fain.

@@South Alexutz, ce sa zici si tu :) Te inteleg ca te simti bine cand vorbesti si tu cu o fata, ca doar na.. macar aici. Stai linistit ca la 14 ani tu nici nu stii cum arata viata, iar daca te intereseaza varsta mea am 20. Mie nu imi e rusine ca joc un joc din cand in cand pentru ca imi aduce o oarecare placere, mai rau de voi care jucati 10 ore pe zi si nu recunoasteti. Si inca ceva, daca consideri ca sunt ''fratele tau'', imi e frica sa gandesc ce crezi despre maicata :). Eu zic sa iti potolesti hormonii si stai cuminte acolo, ca sa zicem ca nu joci samp dar tot la pc stai cu orele. Astea fiind spuse, poti sa iti iei impresiile si arfele si sa te tot duci ;)

@, Ce-ai ba? te doare capu', in primul rand n-am 14 ani, am 16, pune o poza cu tine ca mnoa sa vedem cine e mai copil.

Stai chill ca am mai multe fete ca tine, daca ai avea tu femei nu te-ai mai juca jocu asta.

Aiurea sa te legi de mame, dar ce sa fac, atata-ti poate mintea, la 20 de ani e o problema.

Care e problema ta ca vb. cu Sattine? putea fi si baiat, eu imi apar colegii nu ii banez si nu imi bat joc de ei si tu ai inceput cu arfe si dinastea fata de ea, eu doar ii iau apararea, Salut :*. a da, acuma-mi pun poza cu mine la asta de la stats, brb.

@,Imi pare rau ca ai luat ban, sincer, sper sa revii, te pwpa Mutex. :*

Nu va mai certati va rog, este un joc totusi, nu vad sensu' pentru care ne-am certa.

Ce mai faceti Paramedics? Tot cu raportu' optional, tot cu raportu' optional ?! Bolangiilor :*

Edited by AT Mutex

Salut Paramedics !

@ Imi pare rau pentru banul tau , dar sti ca am discutat ceva . Macar acum poti face ce ti-ai propus . Bafta pe viitor.

@ Welcome back , o sa ai mult de munca.

Voi restul ce mai faceti ?

@VaLy ToV Multumesc :* Nu cred ca am pierdut foarte multe.

Cat despre tine nici nu ma bucur , nici nu imi pare rau pentru tine. Ma bucur doar ca s-a facut dreptate si s-a vazut cine ia luat pe ceilalti de prosti. Asa e cand ai gura mare, cand esti pus in fata faptului implinit ramai fara cuvinte. Aia e, bafta mai departe. Cum i-ai spus si Kidde-i cu foarte putin timp in urma "Oricum ma doare in p***."

@@VaLy ToV, Succes si tie, poate ma plimbi si pe mine candva. Toate bune si frumoase in rest, pentru mine e un favor ca m-am lasat pe 14.04 de joc era altcineva pe cont. So @, spunei iubitului tau ca s-a razbunat cine a trebuit pe el :)

Nu stiu ce vrei sa spui, dar sigur te referi la sefu' tau Prestige. Si nu prea vad combinatie cu "s-a razbunat" ca tu ei luat ban, nu eu =)). Te-ai facut de ras, ai vrut sa te dai destept tu marele hacker. Ai gresit persoana facand asta cu Drake, cand m-ai luat la test eram eu, dar apoi a luat el laptop-ul. :))

Nu s-a intalnit hotul cu prostul copile, daca esti atat de disperat incat sa faci asa ceva, inseamna ca ai acei 19-20 de ani cat minti tu pe aici degeaba, oricum cu Drake te vei intalni, vrea sa beti o bere ;).

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic