Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Alexutz, Cu fata aia, nici spalator de WC-uri nu m-as face :( Sincer imi este mila de tine, stiu ca nu ai vazut cum arata o pi**a decat intr-un film pentru adulti, dar ia-o usor.

Apropo, stii cum se suge portiera de la BMW? ;)

Edited by AT RappaRo

@ Ce-ai facut ma nene ma? Ai vrut sa te pui cu Drake? =))))) Se pare ca ai facut o alegere proasta prietene :)>- .Nu vad de ce te iei de @@South Alexutz , e de 10 ori mai matur ca tine vad.Stie sa-si pastreze calmul, nu sa injure ca ultima javra din orice.

@ Welcome bai.Arata-le cine e boassa :)))

Voi Paramedics ce mai faceti?Tot cu munca, tot cu munca?Avem quest de facut.Pregatiti?Va LOVEsc. :X :X

@,Nu o spun ca parere de rau, dar daca el inca mai avea admin-ul acum tu nu mai ziceai vorbele astea, totusi este un joc, nu ne mancam ca niste caini intre noi, daca vroiai sa ii spui vorbele astea trebuia sa ii trimiti PM, nu-i intereseaza pe multi ce ai zis tu, nu am zis-o cu parere de rau, am spus-o doar ca sa stii, si da Mr.Alexutz este matur, este de treaba, nu am nimic cu el, din cauza asta a fost si inchis Topicul Discutii de catre Valy, nu mai postati aiurea aici, faceti pm si adaugati-va acolo.

P.S: Cand faceti rost de harti va rog sa le postati!

@ Da, dar nu este frumos ce a facut.Serios acum.Hai sa incheiem subiectul.E de domeniul trecutului.

Idem Mutex, cand faceti rost de harti postati-le si aici va rog.

http://imgur.com/a/QtAmEincep sa am fani o.O

Edit:Baieti, se pare ca asta e sfarsitul meu pe B-Zone.Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de un colectiv asa unit.Va iubesc enorm.Ne mai auzim.Valy, da-mi kick te rog, am tinut locul ocupat degeaba.Felicitari celor intrati recent.Ascultati de SkyDon!

Va LOVEsc, aveti grija de factiune.Sper sa ma primesti inapoi Valy daca mai aplic, chiar daca asta a fost cam a-3-a oara.Mi-a facut placere sa am un lider ca tine.Baft!

Iubesc asta: http://imgur.com/O4CZIMA

Edited by iMag1c

@, Nice photos nab :*.

I'm very happy, cuz yesterday you and another old paranabs login for "meeting" thx for all and have a nice day. Good Luck.

Sa aveti o zi placut aparamedici, uitati o poza de la intrunirea de ieri :))

sa_mp_173.png

Salut baieti, cred ca asta e ultima mea postare.Vad ca nu imi raspunde nici un admin la cererea de unban, aia e csf, rezultat banuiesc ca o sa dea vreun inteligent "Banul ramane" ca de obicei.Imi pare rau totusi ca am luat ban pt un program fake nu pt ca am folosit renko.Am si eu o rugaminte la voi.Daca e cineva on cand imi da Valy kick, va rog eu faceti ss si da-ti-mi si mie, macar cu atat sa raman.Multumesc pentru tot sprijinul acordat pe timpul meu aici, imi pare rau ca se intampla pentru a doua oara sa iau ban la rank 3.E ultima data cand aplic aici.Vad ca nu ma suporta nimeni.Mi-a facut placere sa ma alatur voua.Cel mai unit colectiv cu cea mai buna organizare din cate am vazut pana acum.Nu mai are rost sa-mi bat capul de a juca aici.Se pare ca toata lumea are ceva cu mine.Mai bine renunt.Acum ma pot lauda ca am atins in total rank 6.Remember xAndrey.D and iMag1c.

@, Pacat, eu sincer nu aveam nimic cu tine, stii foarte bine asta. Nu am avut tangente noi doi, ce pot spune succes in viata de zi cu zi, daca voi fi on voi face SS si iti voi da. :)

Sincer sa fiu nici mie nu prea imi mai arde de stat pe joc pentru ca mi s-a intamplat o tragedia, mi-a murit un verisor foarte apropiat intr-un accident de masina, am vorbit si cu .Valy si i-am spus sa voi fi mai inactiv zilele astea, probabil ma vezi vedea pe /sleep mereu, ca de obicei si cel mai sigur sa ma reconectez 1 data la 2 zile pentru a nu fi scos cu 3/3, aveti grija ce faceti, sper sa imi revin repede, sincer nu stiu ce sa mai zic. Va pup baieti, aveti grija ce faceti, aveti grija de prieteni si de familia, lasati jocu' chiar nu merita. ;)

Succes in ceea ce va propuneti, va pupa fratele vostru. Un joc cat mai placut! ;)

@ Sincer imi pare rau.Stiu ca nu am avut tangente, esti baiat finut, de treaba, tot respectu', nu ma refeream la membri factiunii, ziceam si eu asa, stiu ei care is '-_- sincer nu prea mai imi arde nici mie de SA:MP, in special de B-Zone, nu mai e ce a fost odata sa fim sinceri.Toti incep sa prinda arfe de tarani, se oftica la Paintball(asta ma deranjeaza cel mai mult).Am cunoscut o gramada de persoane de cat timp joc.Si cei mai buni prieteni mi-au fost si inca imi sunt mafff si xMada.Nu mai zic nimic, sa nu zica colegii mei ca sufar.Nu sufar, dar puneti-va in locul meu.Sa fii luat la teste pentru ca prinzi odata un noroc si faci un scor bun.Si pe langa asta ma deranjeaza ca nu am folosit nimic.Aia e csf, va veni si momentul meu.Cel mai probabil ne revedem peste o luna, fiind civil din pacate.Nu mai am sperante la Paramedics.E deja a 3 a oara cand aplic si am facut numai probleme aici.Ce sa zic, bafta tuturor si nu uitati ca sunteti The Best!Va iubesc <3

Edit: Mda ce am zis http://imgur.com/poi9HzB,mersi ba DooKid.Ne revedem peste o luna baietii, aia e,ma abtin sa mai zic ceva.Va pwp.Nu uitati sa imi faceti si mie un ss cand primesc kick, Valy daca se poate acum, nu am nici o sansa la unban cu adminii astia de...tac.O zi buna!Last Post.

Edited by iMag1c

Salutare paramedici :D Eu sunt Madalin noul vostru Coleg sper sa ne intelegem foarte bine pe durata sederi mele aici Va pwp <3 :D

Ce sa zic m-am apucat si eu de quest si am realizat ca imi mai trebuie un ou din Ls si nu-l gasesc ,dar m-am resemnat maine ma duc sa-mi iau un paysafe :)))

@, te-ai certat cu romana? :)) Nu vreau sa fiu rau, dar meriti. (Stii tu de ce), Ce faceti, medicilor? Facem si noi o activitate in seara asta/maine?

Stiu despre ce vorbesti :))) " Marius " intelege ca eu vreau sa ma impac cu ea , ea nu vrea :))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic