Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Paramedics !

Ce mai faceti ?

Vad ca ati inceput sa fiti din ce in ce mai activi pe aici .

Vreau sa va intreb cam in ce perioada veti avea mai mult timp liber pentru o activitate , astept pareri mai jos.

Bafta :@

Salut Paramedics !

Ce mai faceti , cum mai sunteti ?

Vreau in urmatoarea perioada sa facem o activitate mai mare , asa ca astept idei atat aici cat si in joc.

Ne auzim in game , Spor la raport .

Neata lume, in primul rand Welcome celor noi, si sper sa ramaneti mult timp de acum in colo. Ce faceti colegi?

Salut Paramedics !

Ce mai faceti ?

Welcome celor care ati intrat de curand si celor care vor intra deoarece inca recrutam.

Sper ca sunteti bine si totul este "ok" si sper ca va plac modificarile de pe RPG.

De saptamana viitoare o sa va adaug un Bonus pentru membru care face best la healuri .

Sa aveti o saptamana frumoasa , Salut !

A fost creat pe facebook grupul pentru membrii Paramedics. Il puteti gasi sub denumirea Paramedics RPG1.

Avem deja grup, cine doreste sa intre imi poate da mie pm cu numele pe facebook, grupul e de cam 2 ani pt. Cei care n-ati stiut, deci nu vad rostul unei noi pagini de fb.

Salut Paramedics !

Cine doreste sa intre in grup imi poate da mie PM sau lui sattine cu numele , sau pur si simplu faceti cerere ca o sa ne ocupam noi de el .

@@South Alexutz Incearca sa te conformezi cu noile timpuri .Isi are rostul pentru ca prin acel grup pot anunta o sedinta sau altele fara ca alti care nu fac parte din factiune sa vada.

@@VaLy ToV, foarte buna ideea cu acest grup, ti-am dat PM, astept sa ma adaugi in grup.

Salut Paramedics !

Ce mai faceti ? Totul este bine

Va urez Bun Venit celor noi , incercati sa ascultati de membri cu rank mai mare pana va invatati cu factiunea.Daca aveti nelamuriri puteti posta pe forum , avem un topic acolo .Cei care ati intrat azi puteti incepe raportul de luni .

Am ajunj sa fac si postul cu numarul 1000 .

Multa Bafta sa aveti !

Salut Paramedici , vreau sa va mutumesc tuturor pentru timpul petrecut in aceasta factiune si mai ales ca m-ati suportat =]] Daca v.am deranjat in vre-un fel imi cer scuze. In momentul de fata vreau sa incerc ceva nou ,dar nu cred ca va dura mult pana ma voi intoarce , va pwp si va iubesc <3

Edited by AT Madalin99

Neata Paramedics !

Ce mai faceti ?

Se pare ca se intampla lucruri tot mai ciudate pe aici , dar cum era si vorba aia -> de ce nu iti pasa nu te afecteaza :))

Sper sa ne vedem in numar cat mai mare la sedinta , o sa va invat lucruri noi dupa sedinta si o sa vorbim putin despre parerile voastre despre factiune.

Bafta la raport , ne auzim in game .

#P@ !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic