Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare paramedicii, nu am mai postat de ceva vreme in acest topic deosebit.

Observ că doar 3-4 membri sunt mai activi în acest topic în care fiecare dintre noi poate în părtași anumite trăiri sau momente din viața sa atât cea reală cât și cea din game .

Doresc să întreb în special pe cei intrați recent în această minunată facțiune ce părere au despre aceasta? (ZaRox,sNN1kerS,Agent.007,JohnMike, SID99,Karthus,Corleone,Kidda,biwNNN,Liqquid, RazvyBest,Alcatelo,AleXa). :)

Edited by claudiu25

@, bineinteles ca ne simtim bine aici, altfel nu mai intram... dupa parerea mea aici este cel mai usor raport de pe rpg1 si se poate face repede cand te plictisesti...

Liderul este cam nab dar nu mai conteaza acuma, ne facem si noi ca nu stim :))

Salutare paramedicii, nu am mai postat de ceva vreme in acest topic deosebit.

Observ că doar 3-4 membri sunt mai activi în acest topic în care fiecare dintre noi poate în părtași anumite trăiri sau momente din viața sa atât cea reală cât și cea din game .

Doresc să întreb în special pe cei intrați recent în această minunată facțiune ce părere au despre aceasta? (ZaRox,sNN1kerS,Agent.007,JohnMike, SID99,Karthus,Corleone,Kidda,biwNNN,Liqquid, RazvyBest,Alcatelo,AleXa). :)

Ce pot spune, e chiar foarte ok, mie personal îmi place, membrii de treabă, cu simțul umorului cum îmi place, liderul la fel, om de nota 10, ce să zic mai mult :-??

ATENTIE!

De astazi factiunea noastra a incheiat un pact cu LV School Instructors. Noi le oferim heal cu 1$ iar ei ne ofera licente gratuite. Aveti grija mare sa le oferiti heal cu pretul mentionat altfel sanctiunea este foarte drastica si nu se merita.

Asta pentru cei ce viziteaza mai mult acest topic decat cel de anunturi importante sau pentru cei ce nu au vazut inca.

Factiunea Paramedics are parteneriat cu Las Venturas School Instructors, noi vom oferi [/heal] cu 1$, iar ei ne vor oferi liceente gratis

In caz contrar sanctiunea este AV la prima abatere iar dupa direct FW

Primul care vine din LV S.I, subliderul, ii dau heal cu 50$ si ma facu-i cu FW, m-am saturat de pact, mai rau ma incurca.

Nu vad sa fi primit vreun fw, asa ca nu stiu despre ce vorbesti...

@, fain parteneriat, umpic mai mult efor la astia [/id] >> check >> [/heal] =))

@, lasa ba, acum stiu ca zic prea pe viitor dar, vine halloween, va bantuie pe toti, sau cine stie, pe noi toti. =))

Neata paramedics, ce fac baietii/fetele?

@, nu am de ce sa o respect, nu am de aface cu ea si nici nu vreau . =))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic