Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, bine zici, mai bine tacem toti. =))

@, uite, acum ma pregatesc sa ma pun la somnic, hai spor la raport in continuare :)), noapte buna all, ne auzim maine dimineata, o seara placuta in continuare!

@, da ce sa zicem, pe aici, pe acolo, tu ce zici ? :))

@, bafta si tie ba !

@@ToVarasu Jorge, hai welcome ba, o sa ne intelegem bine nene, spor si succes ! :)

@@RobertRN, nu mai vorbeste urat cu mine. =))

Nu stiu ce pretentii sa ai cand compari ambele echipe... in orice punct de vedere. Doar cei doi fundasi centrali a lui MC fac cat toata liga 1 de la noi.

Hai ba sa nu vorbim acum de Steaua ca si acum ar fi o echipa ''carpa'', nu trebuie sa ii tratam asa, ar trebuii sa ne gandim prima data, daca nu era Steaua, cum venea Manchester City la Bucuresti?

In fine, oricum, mentalitatea romanului, greu iti este sa o schimbi.

0-5?Un scor super pentru Steaua.

Neata baa... pe aici nu mai zice nimeni nimic? ce naiba, sta topicul in vacanta cu voi :)) Astea nu trebuie lasate sa respire, post dupa post, asa merge treaba :))

In atentia tuturor membrilor, sa nu mai existe comment-uri atat de scurte gen "Fratiori mei", "Salutare", "La revedere", etc. Sau posturi pentru +1, in caz contrar veti fi sanctionati in game. Nu spun ca nu puteti comunica intre voi, dar nu mesaje banale pentru +1.

Astazi... am fost la o plimbare cu bunul meu prieten popica... si el mi-a dat hidden si 60k hp pe ambulanta :)) dar dupa a venit @@Kelton si lui ia dat ban si pe mine ma teleportat si a zis "Ia stai asa" =)) si mi-a furat ambulanta... cred ca facea car jacker =)) dar mi-a dat alta ambulanta fara hidden... am plans putin

@@ToVarasu Jorge, se mai intampla, csf, n-ai csf. =))

Welcome celor noi, felicitari tuturor pentru up-uri. Si in retst, ce mai faceti voi, cum mai sunteti, ce-i cu inactivitatea asta in acest topic ? :))

Buna seara membrii paramedics, scuzati inactivitatea de aproape 2 zile, insa, mi-am rupt cat de cat, piciorul :)) asta este, voi incerca sa dau heal si cu un picior ''in groapa'', nu stiu ce sa zic.

In fine colegi, ce mai faceti voi?Cum o duceti?Mijlocul saptamanii, gata raportul?:)

@, cum ai reusit ma nene ma ? :))

Apropo, tu scrii cu picioarele, sau cum vine asta "o sa acord heal si cu un "picior in groapa" "? =))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic