Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba @@RauL, ''un picior in groapa'', un proverb, nu neaparat cu piciorul.

In fine, cum am reusit?Cred ca nu ati mai auzit asta pana acum, insa, cainele a fost de vina... are zgarda, e caine maine, caucazian, si so rotit cu zgarda aia dupa picior la mine, mo tras, am cazut pe picior, adica, pe tibie, ca aia e rupta, si asa am ajuns la urgente... nush cum so intamplat, asa, intr-o fractiune de secunda, acum 3 saptamani, 2 saptamani in gips defapt, si o saptamana sa il pun usor in pamant :)).

@, eu ziceam din gluma, la fatada aia, dar ma rog.

Apropo, spune-i cainelui din partea mea GG. =))

Nu prea i-ai facut pe plac in ultimu' timp de ti-o facut asta, a ? =))

Gen, "razbunareeeee" =)). Mor. :))

@, foarte, foarte activi gogosica. =))

@@RauL, stai linistit ca respectivul ''patruped'' (cainele) si-a luat si el portia de merit :)), nu bataie, eu nu il bat niciodata, sa zicem ca nu va mai primii aceeasi libertate ca pana acum si nici acelasi fel de mancare :)).

Oricum, foarte inactiv am fost saptamana asta, problema cu piciorul, alte probleme si desigur, iar probleme, sper sa ma ''redresez'' spre o activitate mai mare.

@, ce rau esti cu el. =))

Sa te "redresezi", te ajut ? :))

Mai bine lasa, nici eu nu-s prea "dresat" la asta. =))

Edited by RauL

Cum mai sunteti baieti, ce mai e nou la voi, nu a-ti patit nimic grav ca si Uragan asta ? :))

Acum serios, de ce nu prea intrati in acest topic ? :))

Cu cine vorbesc, ori cum nu prea or sa raspunda multi. =))

Ma pun la somn baieti, noapte buna sa aveti, ne auzim maine, bafta tuturor, spor la raport baietiile. :)

@, stai ca-ti trimit acum ceva gagica sexy, sau poate ceva baba spurcata, mai vedem noi. =))

@@RobertRN, inca, asa-i ? :))

@@RobertRN, cam putine, suntem in criza vorba lu' Uragan. :))

@, multumesc, dar l-am terminat. :))

Bun venit noilor colegi. Sunteti smecheri, barosani, spartani, dinozauri, insecte, centauri etc. Sper sa ne intelegem bine! :*

Centaur: Centaurii sunt un popor legendar din Tesalia, jumătate oameni, jumătate animale, cu trup de cal și bust de oameni. Comportarea lor la nunta lui Piritou, regele lapiților, la care au fost invitați, este un episod memorabil din mitologia greacă: ei au pus atunci stăpânire pe tânăra soție și pe ceilalți invitați, și au provocat astfel unele înfruntări pe viață și pe moarte. Au fost învinși însă de lapiți, ajutați de Tezeu, și izgoniți pentru totdeauna din Tesalia (lupta aceasta este cunoscută cu numele de centauromachie). Au mai fost învinși altă dată de Heracles. Sunt demne de a fi reținute numele a doi centauri: Chiron și Nexus. Centaurii întruchipează forța umană și animală, unită într-o singură creatură.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic