Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, stai sa vedem prima data daca trec de teste :)). Ba, sincer, melodia asta imi cam place, asa, "putin, putin." (accent de la Mo si Foca - Robotzi) =)).

@@DJmix VIP, @, pieri, pieri creatura a lu' aghiuta, dati-ar trompi un dinte-n puta, du-te, du-te nu ma poseda, rontaimi-ai bazuca. :*

Ne auzim pe [/r] bajetiile.

@@Mr Richard, rappar baiatu', da ? :D:))

Salutare pentru toți membri Paramedic, în seara asta am pregătit pentru voi un duel marca BY- Paramedic Hit după Hit,

Alături de mine se află doi invitați celebri unu cu mai puțin talent iar celalalt cu ceva mai mult talent, dar va las să descoperiți pe parcurs despre cine e vorba, :)):)) :))

@, asa canti si tu, ca si cainele ala dupa ce bei ceva, asa-i ? =))

@, lasa, nu fi suparata, vine alte recrutari, alti candidati, acum sa spun si eu ceva, baaaai, dar nu arati rau deloc.. =)) Pwp, ne auzim prin game.

Welcome celor noi, am spus-o si o mai spun pentru cei noi, toti ce au intrebari/nelamuriri pot posta in topicul nelamuriri membrii, succes si ne auzim prin game, pwp !

Fazan - este un joc de cuvinte pentru doi sau mai mulți jucători.

• La începutul jocului, primul jucător spune cu glas tare /s „A!” și parcurge, în gând, alfabetul, reluându-l de la început dacă e nevoie. Al doilea jucător îl întrerupe după un timp iar primul jucător anunță litera la care a ajuns în acel moment și spune un cuvânt care începe cu litera respectivă.
  • Jocul continuă prin numirea, pe rând, de către jucători, a unui cuvânt care să înceapă cu ultimele două litere ale cuvântului rostit de jucătorul precedent. Când un jucător nu poate găsi un asemenea cuvânt, este închis sau încuiat și, ori el însuși, ori jucătorul următor, începe iar jocul spunând alfabetul.
  • De fiecare dată când un jucător este închis, acesta este învins și nu mai poate continua o altă rundă. Jocul continuă până sunt învinși toți jucătorii în afară de unul, care este declarat învingător.
  • Ultimul rămas în joc câştigă.

REGULI DE JOC:

• Organizatorul la începutul jocului va obliga membri să se așeze /gro pe scena din interior,
  • Vor fi numiți câte doi membri care vor înainta în fața liderului și a organizatorului pe scenă ,
  • Fa fi folosit un zar pentru a decide cine deschide jocul spunând o literă din alfabet ex ”A” ,
  • Jocul continua până când un membru dintre cei doi numiți nu găsesc un cuvânt potrivit de-a răspunde la provocare,
  • Membrul care nu a reușit să răspundă în 15 secunde la provocare este învins și astfel adversarul câștigă runda, acesta mergând în runda a doua a jocului,
  • Cei care au câștigat prima rundă respectiv runda a doua vor merge într-un loc anume stabilit pentru runda a doua respectiv runda a treia,
  • Cei care au fost învinși nu vor mai putea continua în rundele următoare a jocului,

ATENȚIE: Orice abatere disciplinară duce la ieșirea din joc !

Neata paranabs, ce faceti, cum sunteti, toate bune?

Eu sunt la ora de PSI. :))

Parerea mea, eventul nu este obligatoriu, dar ar fi frumos sa fiti cati mai multi prezenti.

Multumim Claudius pentru detaliile despre event. Pwp.

@, hai salut si welcome, sper sa ne intelegem cat mai bine, vreau sa te anunt ca daca ai intrebari/nelamuriri legate de factiune poti posta in topicul nelamuriri membrii, ne auzim in game, pwp !

Nu ezita sa postezi.

Salut coleguţi! Ce mai faceţi? Eu mă pregătesc să vină săptămâna viitoare pentru că e şcoala altfel :) fiecare institut de învăţământ îl plănuieşte oricând, e fain aşa :D deci fără ore sau alte chestii... numa stat acasa, la pizza, la suc. Informaţie pentru cei care fac naveta la şcoală (cu autobuz), abonamentele de călătorie se decontează integral adică 100% primeşti înapoi, nu 25%

@@RobertRN, grataru' se poate face si in casa :P:)). Dar eu as vota film, film HORROR, capisii ? Mie numa deala imi place :)).

Tu ce faci, cum mai esti, toate buna ?

Restul paranabs, ce faceti, cum sunteti ?

@@RobertRN, toate bune si la mine, imediat merg la nunta ficei nasamii. :))
@, salut si tie, da uite, suntem bine, tu cum esti, toate buna si la tine ? :)

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic