Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mai ziceti?

Sken, te rog frumos, atata timp cat NU ai luat testul pentru F/P, numai posta aici in topicul " Discutii intre membrii F/P " .. daca nu iei testul ce faci ? :)

( dupa cum observi, nu esti bagat in seama pentru ca nu te cunoaste nimeni, cand si daca, o sa fii membru F/P atunci vei fi bagat in seama in acest topic de catre colegii mei ! )

* Profita de timpul in care nu merge serverul si invata Regulamentul si Informatiile, pentru ca 1. cu mine dai testul :) si 2. daca iei testul, vei putea posta linistit in acest topic..

Edited by Shobbytza

Sedinta se va tine duminica sau sambata ? ca duminica am antrenament si vin pe la 8 seara :D

Pai, cand vreodata am zis eu ca sedinta o sa fie sambata ?! In primul rand,nu o sa putem noi.. pentru ca sambata suntem la o nunta, sedinta se va tine normal.. Duminica la ora 19:00 PM. Daca nu poti sa ajungi faci cerere.

Sedinta se va tine duminica sau sambata ? ca duminica am antrenament si vin pe la 8 seara :D

Tap, mi se pare mie.. sau tu nu stii cand este sedinta? :) Ce aveti toti cu " sambata " ? :| .. te poti uita foarte frumos la topicul " Sedinte Fireman/Paramedic [ Afla cand este sedinta ] " si acolo vezi cand este vreo schimbare legata de sedinta, ok ?

:)) ...

Post facut pentru +1 ?! Mi se pare normal sa se enerveze cascutza.. ca doar, nu este greu sa arunci un ochi la topicul despre sedinta, acolo scrie CLAR.. cand este sedinta,si in caz ca se modifica ceva.. apare tot acolo,insa.. nu isi da nimeni silinta.. toti se ingramadesc sa faca un +1.

Hai ca am ales bine subliderul,va arde la fiecare greseala.. e bine asa.

Multumesc bb :)) .. :"> asa o sa fac incontinuare! Ori fac un lucru bun din factiunea asta, ori numai fac nimic, stau si ma uit la TV ! :))

* iar voi aveti grija.. la scoala :>

daaaa....de acum teme?acu sunt plimbarile prin parc...alte lucruri de facut :))..dar, de luni X_X~X( ~X( incep TESTELE INITIALE

Tin minte ca se numesc " Teste recapitulative " nu ?! Ah mama, dadeam si eu teste de genul asta la inceputul claselor.. si acum imi aduc aminte,dar parca nu se pun note pe astea,cel putin.. in liceul in care invatam eu nu se puneau note,ne dadeau testele astea ca sa vada de la ce nivel sa inceapa cu noi, sau la ce nivel suntem.

da normal nu se pun dar daca facem ceva gresit(galagie,plecam de la ore,etc) apar notele in catalog :))

Asta e santaj, la noi era altceva.. daca erau note mici, nu vroia nimeni sa le puna..daca erau peste 6 faceam scandal,ca sa ne treaca notele.. sa putem sta mai linistiti pe parcursul anului. Vremuri bune,amintiri frumoase din liceu, au fost ani frumosi din viata mea.

daaa....cred ca e frumos sa iti amintesti ani de liceu din cate vad

Da, pentru mine e frumos.. anii de liceu au fost cei mai frumosi din viata mea, am avut si momente proaste..dar cele mai multe au fost bune. Am avut o diriginta de nota 10, cea mai buna diriginta.. sunt 100 % ca nu va mai exista alta ca ea, era ca o a II-a mama pentru noi, ne ierta orice greseala.. si pe buna dreptate, chiar faceam greseli mari. Si directoarea liceului, a fost o femeie intelegatoare cu noi, pentru ca faceam multe prostioare prin liceu. Imi pare rau ca am terminat liceul, am pierdut multi prieteni, multa distractie..dar asta e, acum urmeaza facultate..alt pas in viata, intotdeauna e loc de ceva mai bun.

Pff.. eu ma bucur din tot sufletul ca am terminat liceul, pentru ca sincer, este mult mai frumoasa facultatea.. ca avem varsta cand incepem sa ne aranjam cariera si sa intelegem cum e " viata " .. Nu pot sa spun ca in liceu nu m-am distrat, din contra, tot timpul radeam, chiuleam, faceam " glumite " profesorilor, am avut colegi minunati.. deci totul a fost ok, dar nu stiu, nu prea m-a atras viata de liceean. Prefer de o mie de ori viata de student! :X la cat de nebuni am fost am schimbat 3 diriginti :)) .. si imi aduc aminte ce ne enervau unii care ziceau ca este liceu de fitze, pentru ca noi eram doar cu nasul pe sus :)) na.. ne respectam, si ne consideram superiori tuturor :)) ( copii ! ) ..

Astazi mi se scoate banu , dupa 3 zile de asteptare , la ora 7 :30 PM

1. Nu mai faci parte din F/P !

2. Nu mai ai voie sa postezi aici !

3. Suntem o factiune pasnica, noi NU facem DM/DB !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic