Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sedinta, hmm.. intai sa fie serverul online.. si pe urma vedem si cand facem sedinta. Si sa prind eu vreunul care spune ca nu poate sa ajunga la sedinta, sa vedeti atunci ce va fac, pentru ca acum.. din cate vad, toata lumea se da cu fundul de pamant..si vorba lu' bb, la ora asta..daca eram 2-3 online.. mare mirare.

Nu stiu de ce am senzatia, ca dupa ce anuntam cand este sedinta o sa vad 100 de invoiri ca nu puteti sa va prezentati :)) ..

Da, si sa vedem atunci cine le accepta cererile de invoire.. eu unu, chiar nu o sa fac treaba asta. Pentru ca o sa ma deranjeze foarte tare, daca o sa vad ca incepeti cu plangeri ca nu puteti sa va prezentati, bla bla.. cand acum va dati cu fundul de pamant.

eu recunosc eu am vrut sa ma invoiesc cand se facea duminica pentru ca aveam antrenament si nu pot sa lipsesc ca ma face acordeon daca lipsesc. Ca pe 25 oct 2010 trebe sa plecam in franta :D

dar cand se va face voi fii prezent promit !

cascutza o sa fie online..SA TRAITI

cascutza 3 florati de incalzire :))

Nu a spus nimeni ca trebuie sa stati online 24/24.. va inteleg, sunteti cu scoala.. si cred ca suntem destul de intelegatori, dar.. macar la sedinte puteti sa faceti un " sacrificiu " sa veniti, ca pe urma.. iar primesc PM-uri in care imi cereti socoteala ca ala a luat rank si tu nu, pentru ca ala e mai inactiv ca tine..si tie crezi ca ti se potriveste mai bine rank-ul. Ca sa stie tot poporul,rankup.. primeste cine merita, cine se implica in treburile pe care trebuie sa le faca un membru Fireman/Paramedic, si cine are vechime.

De exemplu, de cand nu a mai postat avatar90 pe forum ?! El a fost unul din cei care mi-au cerut " socoteala ". Eu,ma pun sa dorm.. sunt foarte obosit.. noapte buna.

Si da, cascutza si Tuning.. sunt cei mai activi membrii.

Edited by psihidelick

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic