Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna , Shoby sau pshi verificati Topicu : Redlist , am dat replay ;)

Il verificam cand vrem noi,si cand putem.. nu stam 24/24 H sa verificam tot ce se intampla pe forum. Trebuie sa intelegi,ca tu pui prea multe intrebari stupide, si spui foarte multe chestii care pe mine ma scot din sarite, de exemplu.. daca eu iti spun tie sa te duci sa iei o ambulanta din Los Santos, tu de ce mai comentezi,citez " de ce nu pot sa iau ambulanta de la hq ? " ! nu poti sa te abtii ? atunci pleaca fratele meu in ce factiune vrei,cand eu iti spun tie sa iei o ambulanta din Los Santos, pai asa faci.

salut.....am o problema destul de grava.A venit netu dar am ip dinamic si nu imi da voi sa intru deoarce Micky are ip la fel ca al meu...exista vro rezolvare?

poy in cazul asta astept sa vad ce spuneti.Daca nu exista vro rezolvare imi dau demisia nu are rost sa incurc ~X( ~X(~X(

Is vreo 2-3 rezolvari dar depinde de tine

1 . Vorbeste cu providentu de la internet sa iti puna ip static .

2. Intra pe alta retea de internet .

Edited by Lokki

Nu trebuie neaaparat sa-ti puna ip static, trebuie sa-ti dea alt ip..sau sa te mute la alta clasa de ip-uri. Poti sa-i spui providerului despre aceasta incurcatura, ca va jucati ceva impreuna.. dar ownerii serverul au pus un fel de " block " sa nu poata intra 2 oameni de pe acelasi ip, pentru siguranta. Daca nu merge asa, iti recomand sa-ti schimbi provider-ul, pentru ca nu ar merita sa ramai la ei din moment ce nu iti ofera sprijinul de care ai nevoie.

Apropo: psihidelick here :P

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic