Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Tuningmaster93 ;) Bafta la antrenament!

Ba da ce bulan pe oight am jucat cu el am pierdut 900k =)) are un bulan cat cladirea de la HQ Stracci :))

Eu am plecat pe la sala baieti! Bafta all ne vedem pe la 5-6 ;)

Edited by dragosH

Salut tuturor, am venit si eu de la facultate si ma pun sa dorm putin ca sunt foarte obosit. Andrey13, am observat ca tu mereu gasesti o scuza pentru inactivitate,iar eu nu o sa mai inghit asta, te-am inteles odata,ca ai teme, te-am inteles de doua ori,te-am inteles de trei ori, dar nu se poate la nesfarsit, ba ca se joaca fratele tau, acum ca a picat internetul + cablu, cate motive mai ai ?! Daca nu poti fi activ, si te " preocupa " asa mult scoala asta,si problemele nu te lasa sa joci SA:MP, depune cererea de demisie, nu iti bate joc.

Loool. Eu cand vin aks vreau sa ma joc samp =)) mai am 30 mins si plec de la sc :X am ajuns aks. Sunt afara=))

Edited by Stormeye

tu dormi si ziua :)) + k am scoala... eu invat, vreau note mari sa intru la un liceu bun. Daca ar fi dupa mine, in weekend as sta pana pe la 3-4. NB

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic