Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata ptr gang si buna ziua ptr restu :)) si eu acum m-am trezit :D am ratat ziua asta de sc, asta e se mai intampla. voi ce mai faceti? sper ca azi sa mearga serverul!!! [-o< da nu stiu cat de mult pot intra eu azi in timpul zilei (cred ca o sal il las AFK)..... am putina treaba dar o sa intru putin asa, daca nu, diseara sigur sunt prezent la datorie :)):)) asta daca o sa mai mearga serverul!!

Edited by valentinnn

Nb ma bag si eu la somn ca nu mai pot, mi se inchid ochii (:| ne vedem duminica (plec la sat) poate intru si maine un pic da nush sa vad dak pot inainte sa plec. Nb sefu/sefa Nb Fireman/Paramedic

---------------------------RESPECT-----------------------------

Buna dimineata! HAI SCULAREA TOATA LUMEA! :)) AZI E ULTIMA ZI LUCRATOARE !!! <:-P <:-P

vai Shobby nu e nevoie sa ma alinti, (emote in care se inrosesc obrajiorii) ma rosesc foarte repede

Edited by Stormeye

asa e psihi... :X eu iti zic depeacum SOMN USOR pentru ca atunci cand o sa vii de la facultate, eu voi fii la scoala iar tu te vei baga la somn :))

EDIT ( 2 ore mai tarziu) am plecat la scoala... :( ne vedem diseara dupa ce vin de afara

Edited by Stormeye

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic