Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ... Snifel te inteleg, invata si dupa ai timp de toate ...si va rog frumos s ma scuzati de dublu post...:(

Iti doresc sa ai numai note mari...Radu cine esti :))

Bine ai venit! Sper sa te distrezi alaturi de noi! :)>-

FRAAATILOR.....EU FAC LEVEL 10 SI NU CRED CA DAU TESTELE PT FIREMAN/PARAMEDIC........!!!! NU STIU.....! DAR, EU CUM AM LEVEL 10 MA DUC IN MAFIA BARZINI.......! NU STIU...VB CU SNIFEL, FACETI CEVA!

Frate la ce ai mai facut cerere daca stiai ca faci lvl 10 :|

Edited by Alexandru19

Snifel am vorbit cu Wipes si eu zic sa-i mai acordam o sansa. A dat bani pentru recuperarea ambulantelor si a heli-ului. Eu mi-am spus parerea ramane sa vedem decizia ta! Se da wipe la Factiune ? Eu am auzit zvonuri ca se va da! :( ! Cum mai merge cu scoala Snifel?...sper sa iei numai note mari:) Numai bine la toti! Va transmite Sub-liderul vostru : mad!

Va Multumesc!

Snifel Vreau sa-ti zic ca am facut amandoi o treaba buna...Am ales membrii capabili,activi si seriosi...Iti spun acestea deoarece ii vad des mergand dupa urgente,fiind atenti la fiecare apel primit si actioneaza imediat. Imi place atitudinea tuturor! Stii ce te rog...daca ai putea macar seara sa intri si tu , macar 20 de minute...:( sa mai stam putin de vorba , sa mai clarificam diferite probleme, si medici vor sa-si spuna parerile. Multumesc celor care citesc aceasta scurta obiectie !:)

Si inca un lucru:

1. Nu mai lasati ambulantele aiurea! aruncati-le in apa sau distrugeti-le!

2. NU mai luati heli sau Firetruck fara permisiunea mea sau a lui snifel!

3. Nu faceti drive-by!

4. Nu jigniti ceilalti playeri , vrem sa dam dovada de o factiune civilizata,sa fim respectati si sa nu avem numele patat de rusine!

Desi am reluat cateva reguli din Regulament, vreau sa va reamintesc toate acestea!

Doar impreuna putem face acestea doar prin UNITATE ! :)

Snifel te rog frumos sa nu-l demiti pe WIPES pentru ca aduc argumente serioase!

In primul rand este activ.

In al 2-lea rand este serios!

Iti spun toate acestea deoarece eu il vad zilnic mergand dupa ambulante, ba chiar a dat recompense pentru gasirea lor. Este un membru activ....si in legatura cu cererea lui de RANKUP , MI-A EXPLICAT CA EL NU AVEA INTENTIA DE A CERE RANKUP. I-am explicat ca nu are voie sa ceara doar atunci cand are numarul permis de zile! Nu tin partea nimanui, eu fac totul pentru mentinerea Factiunii in echilibru ,pentru a ne asigura demnitatea ! Pacat ca nu prea intri sa te convingi si sa vezi ca am dreptate! Toti membrii sunt activi! La sfarsitul saptamanii , la sedinta voi discuta personal cu tine despre aceste lucruri!

Iti multumesc Snifel si tuturor membrilor Factiunii Fireman/Paramedic!

Sub-lider:mad

Auziti...ar fi foarte bine sa avem hq si in Ls dar daca nu se poate asta este! Si are Snifel dreptate este un biz, depinde doar ce zice RazR. Ramane de vazut !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic