Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O sa ma gandesc la topicul ala, despre propuneri.. si ma mai gandesc la unul, despre " succesful commands ", si sa trebuiasca sa postati un anumit numar de ss-uri cu /heal, un fel de raport..care o sa trebuiasca facut duminica, pana la ora 17:00.. inainte cu 2 ore de sedinta, insa.. repet, este in faza de proiect.

pshikidelikt azi puteam sa fac lvl up dar din cauza servarului nu mai pot maine o sa fac lvl 4 o sa poti sa ma recrutezi si pe mine te rog?

Nu pot sa te accept daca ai level 4, pentru ca nu sunt regulile facute de mine. Si, in plus de asta.. poti sa ai level 5 si sa nu-mi placa ce vad in ss-ul cu /stats, poate ai prea multe crime, ai fost de prea multe ori arestat,sau poate ai ucis prea multi oameni.

un cantecels scris de mine :

NU MERGE SRV....... BUM BUM BUM

NU TINEM SEDINTA AZI....... BUM BUM

IMI VINE SA MA DAU CU CAPU DE PERETI..... BUM BUM BUM

SI IMI VINE TREABA MARE ...... BUM BUM BUM

:)):)):)) :))

As mai avea 2 propuneri pentru inca 2 topicuri.

Am observat ca in News/Info scrie ceva de genul

"Salariile se dau la fiecare sedinta in functie de rank-ul detinut. Exista un topic special pentru salarii."

Nu am gasit nici un topic pentru salarii. Nu stiu daca tu oferi salarii sau nu. Cert e faptul ca eu nu am nevoie de salariu , am destui bani , dar cum majoritatea membriilor sunt de level mic , lor le'ar trebui si cel mai mic banut.

Deci un topic cu salariile nu ar strica.

Nu iti face griji psihi , nu vei ramane fara bani. Mai am o propunere.

As vrea sa se faca si un topic "Safe-Box" . Acolo fiecare membru va posta o suma de bani donata (cu SS bine inteles) in care tie iti va da la sedinta o anumita donatie pentru a mai acoperii din preturile salariilor.

Mai am multe propuneri , dar le pastrez in cazul in care va aparea topicul de propuneri pentru factiune.

Serverul este ON , dar maximul de jucatori este 60-70 . Cred ca iar este aceea problema de banda de internet.

Ce pot sa zic , eu ies acum sunt frant de oboseala. Noapte buna colegilor, mai vorbim !

As mai avea 2 propuneri pentru inca 2 topicuri.

Am observat ca in News/Info scrie ceva de genul

"Salariile se dau la fiecare sedinta in functie de rank-ul detinut. Exista un topic special pentru salarii."

Nu am gasit nici un topic pentru salarii. Nu stiu daca tu oferi salarii sau nu. Cert e faptul ca eu nu am nevoie de salariu , am destui bani , dar cum majoritatea membriilor sunt de level mic , lor le'ar trebui si cel mai mic banut.

Deci un topic cu salariile nu ar strica.

Nu iti face griji psihi , nu vei ramane fara bani. Mai am o propunere.

As vrea sa se faca si un topic "Safe-Box" . Acolo fiecare membru va posta o suma de bani donata (cu SS bine inteles) in care tie iti va da la sedinta o anumita donatie pentru a mai acoperii din preturile salariilor.

Mai am multe propuneri , dar le pastrez in cazul in care va aparea topicul de propuneri pentru factiune.

Serverul este ON , dar maximul de jucatori este 60-70 . Cred ca iar este aceea problema de banda de internet.

Ce pot sa zic , eu ies acum sunt frant de oboseala. Noapte buna colegilor, mai vorbim !

NB :( SI EU SUNT FRANT :(( DA E NUMA 9.....

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic