Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara tuturor..... am venit si eu din oras... intru acum la /heal

Nu stiam ca a fost demis cosmin acum aflu..... mmmda ce sa zic... bafta in continuare... dar iti dau un sfat si eu am probleme si chiar mai mari decat note de "4" la scoala si mi-ar prinde bn sa o las mai moale cu SA-MP dar m-am gandit asa ori ma joc si imi fac treaba calume si ii acord tot timpul posibil ... ori ma las de SA-MP.... deocamdata am ales sa joc .... :)

Nici io nu am laut rank..da macar stiu si de ce..ca am fost inactiv..nu ma supar deaia..

P.S. : Va spun nb pt 5 zile ca ne vedem numai luni :)) Pana atunci bafta la heal si toate cele ;)

Foarte urat din partea lui cosmin..... nu iteleg dece mai face post ptr ca stie ca nu are dreptate..... si activitate... ca pot sa zic nu prea a avut iar daca are probleme asta e...cear fi sa ti un membru in factiune care intra cate o ora pe zi doar ca are probleme.... daca nu poti sata ON lasate de SA-MP

Edited by valentinnn

A dat dovada de nesimtire prin acel post . Merita demiterea cu FP . A gresit , acum plateste .

Eu ies , noapte buna tuturor , maine la 3:15 sunt pe server :)

Somn pufos medicilor :X

Eu ma pun in pat sunt Foarte obosit... Noapte buna Sefu/Sefa.... Noapte buna Fireman/Paramedic......... me vedem Duminica ptr ca eu maine plec la sat :( .... daca pot poate intru maine inainte sa plec.. putin.... succes la /heal! si aveti grija sa fiti cuminti si sa il ascultati pe sefu! :))

Edited by valentinnn

Noapte buna si din partea mea. Astazi am fost inactiva pentru ca am avut niste probleme de rezolvat + ca am stat pana la 4 la facultate :-< ..

* vorbim sambata baieti >:D<<'> eu o sa fiu un pic plecata din oras, si nu o sa intru la sa:mp

* aveti grija ce faceti, sa-l ascultati pe bb psihi !!!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic