Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari tuturor pentru rankup, sper ca sunteti multumiti toti, chiar si cei care nu au luat.. trebuie sa inteleaga, ca exista un regulament.. minim 2 saptamani in factiune pentru rankup, sau.. activitate foarte multa. Vreau sa vad ca sunteti mandri ca faceti parte din aceasta factiune,si ca nu stati aici doar pentru rankup si salariu.

Felicitari tuturor pentru rankup , si voi spune ce am zis mereu: cei care nu au luat , o sa ia :)

Si eu multumesc pentru rank up , o sa fac tot ce pot ca totul sa iasa bine , exact ca pana acum

Asa a fost si situatia mea inainte sa intru in F/P , la fel , doar Vineri + Weekend. Acum am ajuns la un pact cu parintii , pot sta 1-2 ore si in timpul saptamanii , uneori chiar mai mult

Lume eu ies , plec pana la un prieten , si cand ma intorc nu mai intru :(

Bafta tuturor la scoala si la /heal

Ne auzim maine (Cred ca o sa chiulesc de la sport, nu vreau sa am iar febra musculara 1 saptamana :|:)) )

Somn pufos medicilor :X

Bine, inteleg.

@ Marian - si pe tine te inteleg.. dar nu te pot intelege la nesfarsit, pentru ca totusi.. sunt alti oameni care au nevoie de o factiune. Nu mi se pare corect,ca tu sa intri doar in weekend, si in cursul saptamanii sa nu faci nimic.

As vrea si eu sa multumesc tuturor si in special liderului.... sunt aici datorita voua....

Felicitari celor avansati..... si dupa cum a zis sefu fiti mandri ca faceti parte din F/P eu unu sunt extrem de mandru si sunt totodata fericit ca am ales acesta factiune.

Sper sa fac treaba buna si sa nu dezamagesc pe nimeni! voi face tot ce imi sta in putinta!

Multumesc pentru rank up psihi >:D<<'> :X

Si bravo celor care au luat rank up si in special lui valentinn care acum e sublider.

Eu nu pot sa mai stau vorbim maine.

Noapte buna sefu / F/P!!!

Edited by IoNuTYo

Noapte buna medicilor, sa-mi tineti pumnii.. saptamana asta, am examen in fiecare zi. Hai sa va zic si orarul.. :)) examenelor

Luni: Matematica aplicata

Marti: Drept civil

Miercuri: Logistica marfurilor

Joi: Spaniola

Vineri: Introducere in marketing.

Aoleu sefu..... ai puso saptamana asta...... matematica aplicata %-( Drept .... ai invatat? :D

Eu ma pun in pat vorbim maine cand vin de la scoala Noapte buna sefu/sefa, noapte buna Fireman/Paramedic!

Edited by valentinnn

neatzaaaa m/

ce mai faceti waaa?:)) nam putut ajunge ieri la sedinta din cauza meciului :( dar macar a meritat ca a castigat poli ;x

Al 300-sutelea post ;xx YEEEEE <:-P <:-P

Edited by vo0d0ox

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic