Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In primu rand eu nu eram Barzini cand se intamplau asta deci nu am nici o treaba de vremurile alea , stiu ca daca as fi fost intr-o mafie rivala lafel as fi facut , eu acum nu vreau sa ne certam , vreau doar ca sa nu se faca discriminari , apropo si eu cand eram lider am avut protectie de la Barzini si era mult mai buna decat cea de la Corleone , Zuzu a plecat pt ca s-a dat wipe , dar intr-o saptamana s-a refacut aproape complet mafia.Repet , eu acum nu vreau sa ne certam , vreau doar sa nu se mai faca discriminari , eu cand eram lider NR nu ziceam ca sa le luam doar live la corleone si celor de la barzini sa nu le mai dam , ori iti faci treaba calumea ori nu ti-o mai faci.

Nu ma cred mai presus de nimeni,ar tu cine te crezi ? si tu si Oasis ? Cand ma protejau Barzini, de ce nu mai spuneati ma nimic ? de ce nu mai dadeati kick la nici un medic? de ce nu zicea Oasis ca nu e RP ? atunci ii convenea ca le dau heal doar lor si alora de le erau aliati ( Paterno si Stracci ), explica-mi treaba asta.. ce facem acum ? o dam in parsivitate ? am procedat la fel,cum am procedat si cand ma " aparau " Barzini.. si atunci nu a mai " comentat " nimeni, nimic. Aaaa, stai putin.. Oasis era admin, si isi permitea..sau cum ? nu avem toti drepturi egale?

aici minti cu nerusinare, mereu ti-am spus sa le dati heal si la rivali. imi sunt martori toti membrii mei. numai ma acuza aiurea sau sa veniti cu nu stiu ce prostii. mereu v-am spus sa le dati heal si la rivali, mai ma luam de ei ca le dau kick etc, la multe waruri le spuneam sa numai vina deoarece nu dadeau. stiti doar sa dati cu noroi in mine si sa mintiti, dar adevarul ma?

1) Adminii pacii stiti ca nu se posteaza aici nu ?

2) Oasis nu e cum spui tu , nu de fiecare data ne spuneai sa dam heal si la celelalte mafii .

3) Moartea asta nu e server RP

Si multe altele ;) Sunteti admini dar tot playeri ramaneti ;)

In primu rand eu nu eram Barzini cand se intamplau asta deci nu am nici o treaba de vremurile alea , stiu ca daca as fi fost intr-o mafie rivala lafel as fi facut , eu acum nu vreau sa ne certam , vreau doar ca sa nu se faca discriminari , apropo si eu cand eram lider am avut protectie de la Barzini si era mult mai buna decat cea de la Corleone , Zuzu a plecat pt ca s-a dat wipe , dar intr-o saptamana s-a refacut aproape complet mafia.Repet , eu acum nu vreau sa ne certam , vreau doar sa nu se mai faca discriminari , eu cand eram lider NR nu ziceam ca sa le luam doar live la corleone si celor de la barzini sa nu le mai dam , ori iti faci treaba calumea ori nu ti-o mai faci.

Ok Moartea, nu ne certam.. nu avem de ce, ai dreptate intr-un fel, nu erai in Barzini atunci. Pe Oasis nici nu-l bag in seama, nici nu merita.. nici macar 1 % atentie, mi-a dovedit in sfarsit,cat de parsiv poate sa fie. Referitor la ce spui tu, Zuzu.. a plecat inainte cu mult sa se dea WIPE, si a ramas UNKNOWN sublider.. in fine,o sa vorbesc cu Razvan14.. si ramane sa lamurim problema asta cu " discriminarea ", o sa-ti dau un /sms sau un /report.

Nu postez aici ca asa mi se scoala , postez cu un motiv , daca voi nu vreti sa fiti RP nu e problema noastra , dar serverul este RP . repet , eu vreau doar sa nu se mai faca discriminari . Si cu asta am terminat , nu mai postez aici sa nu se supere domnul NONAME301.

Poti posta aici cat vrei , scrii numai tu , dar daca alt player posteaza la o alta factiune decat aia de care face parte ia warn pe forum , ceea ce voi nu veti primi .

edit:

asta-i 1

Moartea am o intrebare... asta : http://img.b-zone.ro/images/12680451817272973325.png nu e discriminare? :-?

o mafie in care nu is admini nu poate zice asta :) , explica-mi asta si mie ca's curios,cei cu amenintarile?? cand era barzini in locu lu corleone nu venea corleone sa zica ca ne da warn si dinastea :D ca nu erau admini la ei .. nu ti se pare discriminare??

P.S Sa nu ajungeti sa le dati la baieti kick de la war ca va omoara. 8-|

a 2 - a

http://img.b-zone.ro/images/33099972646052988743.png

http://img.b-zone.ro/images/54260095037111085499.png

http://img.b-zone.ro/images/56814986710617766402.png

Ce treaba am avut cu voi sa explodati ambulanta? mergeam spre HQ si ma-ti oprit sa va dati patrati ;)

In primu rand dau heal cand vreau eu si la cine vreau eu daca nu vreau nu dau heal,o sa ma postezi ca numi fac treaba?Poate numi fac treaba cu tine ca imi esti antipatic :-q aia e o diferenta mare!

Edited by Benny

AAA , F/P sunt protejati de MAFII , in caz ca cineva ataca MEDICI , inculpatul va trece pe BL-ul mafiei respective . La ultima sedinta intre lider stiu ca s-a discutat clar "sa nu mai fie whore`s dar medici sa dea HEAL mafiilor". Aici devine deja prea ,prea , una e sa fi protejat , alta e sa nu mai dai heal "inamicilor". M-am bagat cam aiurea , dar atat am avut de zis.

AAA , F/P sunt protejati de MAFII , in caz ca cineva ataca MEDICI , inculpatul va trece pe BL-ul mafiei respective . La ultima sedinta intre lider stiu ca s-a discutat clar "sa nu mai fie whore`s dar medici sa dea HEAL mafiilor". Aici devine deja prea ,prea , una e sa fi protejat , alta e sa nu mai dai heal "inamicilor". M-am bagat cam aiurea , dar atat am avut de zis.

Cubulets, pe mine nu ma chemat nimeni la sedinta cu " liderii " ca sa-mi spuna cineva ca se scoate chestia cu " whore " sa nu se mai faca abuz de asta,si sa dea doar Fireman/Paramedic heal, mie unu.. da mi-ar placea asa,sa dea heal tuturor .. indiferent de mafie. Asa ar fi cel mai corect,pentru toti..

Cubulets, pe mine nu ma chemat nimeni la sedinta cu " liderii " ca sa-mi spuna cineva ca se scoate chestia cu " whore " sa nu se mai faca abuz de asta,si sa dea doar Fireman/Paramedic heal, mie unu.. da mi-ar placea asa,sa dea heal tuturor .. indiferent de mafie. Asa ar fi cel mai corect,pentru toti..

ultimu meu post

cum nu ti-am spus ca numai este voie cu whore la war? ca numai e voie sa dam /accept sex ca ne da 200hp. poate nu ai venit la sedinta, dar ai fost informat de catre mine.

Benny tu realizezi ce zici ? cum adica dai heal cui vrei si cand vrei ? da cine te crezi tu ? domnul ambulanta divin ? fac ce vreau cand vreau oriunde vreau ? doamne ... si in una din poze se vede clar cum dookie murea iar tu in calitate de Medic l-ai lasat sa moara ...

Aici ti se pare corect , acepta telefonul si ma lasa sa mor ? http://img.b-zone.ro/images/20670046597939677589.png

Apropo in prima poza unde sugerezi discriminarea , eu eram total opusu discriminarii .

Psihi , cel mai bine ar fi sa nu mai luati protectie de la mafii si sa va lasati doar pe mana departamentelor cum ar fi si normal .

Benny tu realizezi ce zici ? cum adica dai heal cui vrei si cand vrei ? da cine te crezi tu ? domnul ambulanta divin ? fac ce vreau cand vreau oriunde vreau ? doamne ... si in una din poze se vede clar cum dookie murea iar tu in calitate de Medic l-ai lasat sa moara ...

Aici ti se pare corect , acepta telefonul si ma lasa sa mor ? http://img.b-zone.ro/images/20670046597939677589.png

Apropo in prima poza unde sugerezi discriminarea , eu eram total opusu discriminarii .

Psihi , cel mai bine ar fi sa nu mai luati protectie de la mafii si sa va lasati doar pe mana departamentelor cum ar fi si normal .

Pai da.. dar si atunci ar fi intr-un fel naspa, ar exista multe plangeri pentru " wanted aiurea ". .si nici asa nu e bine. Cat despre ce zice ala, mai sus.. nu ma informat cu absolut nimic,sa nu mai bata campii. Dupa cum am spus, o sa discut cu Razvan14.. si sa vedem cum putem sa rezolvam problema asta..

Nu pot sa scap de Barzini si paterno in dimineata asta ma face nab si in toate felurile ca nu am dat heal aseara.

Fa SS-uri ca nu is ei buricu pamantului dai incolo de obositi. (nu toti dar sigur is cativa obositi printre ei care sufera hard)

...

Neatza all m-am trezit si eu =)):D

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic