Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut , va rog sa ma scuzati ca postez aici . Vreau sa anunt un event nou .

Eventul va consta intr-o cursa care este marcata pe harta la sectiunea event s.

Va astept la event !

Inca o data ma scuzati pentru post .

Nush daca pot ajunge...:( pariniti astia X-(dar oricum daca ma enerveaza si nu ma lasa le umflu b-( si apoi ei o sa faca :o3 si eu [-X ca sa raman singur pe samp si sa fac : >:)=)))

Psihidelik ce pot face daca un Civil face DB (Sta cu masina pe mine) si nu pot sa ii fac SS cu tot cu nume ( nu ii se vede numele) ?:(

Ati observat noua "upgradare" la forum?:D De ex: Daca scrii acum un post , si tot in al 2-3 minut ( fara sa scrie altcineva ceva inafara de tine) si mai scrii unu til pune ca edit in postul anterior pentru a nu se mai face +1 :D nasol =))

Buna seara medicilor, v-ati dus cu, colindul ?! Eu nu am reusit sa ajung la ora spusa, deh.. vine craciunul,si alerg ca un disperat dupa cadouri, ce sa fac.. daca am stat pana in ultimul moment, maine dimineata ( ma rog,mai dupa amiza ) o iau din loc iar, dupa cadouri.

Sese, nu poti sa faci nimic.. daca nu i se vede numele, nu ai ce sa faci.. nu e o dovada concreta ca sta cu masina pe tine, mai ales ca nu vedem numele celui reclamat.

Da, am fost..si imi pare rau,mai bine nu mergeam. Cica, seriozitate..de unde frate,LIPSA.. toata lumea vorbeste,toata lumea vrea bani.. mai bine stateam linistit, mi-am facut si nervi aiurea..

Ma gandeam eu ca nu iasa ceva bine,se gaseste unu sa mearga la cersit,nu la colindat...da na multi nu fac ce inseamna lucru in sine,face pentru bani...

# Cititi si memorati cele 8 reguli din semnatura mea, sunt amuzante.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic