Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti,care au fost ieri la war...mi-au dat corleone 3 miliaone...o sa-i impart maine...dar pana atunci voi scrieti cine a fost aici,stiu ca a fost tox,eu,valy si inca 2-3...deci care au fost sa scrie aici..si maine isi primesc banii.

Aceasta rasplata o primim pentru ca nu am dat heal la dusmani,sau daca am dat am dat cu 999 si sau ofticat:D

Edited by Merlin

Nume: Criminal2o1o

Level: 8

Factiune: Civil ( Sper sa fiu acceptat in Fireman / Paramedic )

Medicul ales: Stingaciu_Calin

De ce ai ales medicul ( cateva cuvinte): E cel mai activ si mai de treaba membru.

Ma iubeste lumea :X

Salut medicilor, se pare ca mie inca nu mi-au scos banul.. si nici nu o sa-l scoata acum, probabil.. ca vorbim si ne " vedem " la anul, pana atunci.. sa fiti cominti, sa ma faceti mandru.

La multi ani tuturor, apropo.. daca nu imi scot astia banul pana Duminica, Valycena.. tu o sa tii sedinta,impreuna cu Stingaciu.

Salut medicilor, se pare ca mie inca nu mi-au scos banul.. si nici nu o sa-l scoata acum, probabil.. ca vorbim si ne " vedem " la anul, pana atunci.. sa fiti cominti, sa ma faceti mandru.

La multi ani tuturor, apropo.. daca nu imi scot astia banul pana Duminica, Valycena.. tu o sa tii sedinta,impreuna cu Stingaciu.

Sefule, am sa-ti dau o veste buna: mi-am luat din nou carnetu' :)>- ...

La multi ani medicilor ! ! ! ^:)^^'>

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic