Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Azi nu cred ca voi intra pentru ca fac portofoliul la chimie :-@ ...dar intru maine sigur.

Si Psihi, sau cine stie, sa imi spuneti cand se deschide topicul cu raport activitate? :)

Daca ai da un singur click ai putea vedea si singur si mult mai multe chestii , dar daca tie ti`e lene nu avem ce face

OMG :O ce om :)) chiar aia sunt in clasa cu tn :O

Sefu apropo sa-i dai invite lu unu cv de genu cub@nezu sau vezi tu :D am dat mai demult test cu el si o uitat sa-ti zica

Noapte Buna baieti ..vise palcute :X

Bafta

Am incercat sa-i dau invite de mai multe ori,dar.. trist,niciodata nu l-am gasit online..si decat sa tin un om inactiv in factiune,mai bine..iau altul,mai activ. Cat despre ala din video, Caline.. sincer iti spun,e retard mintal.. sa pui o esarfa ( sau ce e aia ) pe sub craci,si sa ti-o pui in cap dupa, mi se pare sub limita " legala " de prostie.

hai noapte buna baieti si fete , vad ca avem o colega noua :> in teste cred sau a intrat deja

oricum mult succes la test!

ps:funiest , hai frate si tu prin game ca nu am cu cn face caterinca :(

Edited by ComyGL

Salut medicilor, despre astia din [dmg] nu se aude nimic momentan.. eu pot sa-i demit,dar.. daca ii demit din " Leader panel " nu pot sa le dau faction punish,asa.. astept sa intre in joc,sa le pot da uninvite cu fp.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic