Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Evident ca vb dar e clar ca trebuie pus la interdictie

Apropoa sefu da invite la Dr_Dre 2/3 greseli

Mr.Caprony 2/3 greseli

Nu prea merita /invite ...dar sefu vezi tu daca le dai sau nu

Mai, nu va mai demoralizati atat.. pt ca intotdeauna e din bine, in mai bine..

Da doaamne [-o<

:D pff comy dc ai stricat targu :| ..si aia de la NR au zis ca din cauza unor playeri fara bun simt sa anulat targu` :|

Biky, nu am murit nici cand a plecat Gangsta,nici cand a plecat Tuning.. nu o sa murim nici acum, si.. niciodata. Factiunea continua sa mearga, si continuam toti..sa mergem mai departe.

Stiu asta sefu ...e bn ca ai atitudinea asta ... :X

Sper sa mai vina ceva baieti mai experimentati :P app cred ca ar fi bn sa raspunzi la aplicatii ca am cam terminat cu testele cu cei care trebuia :D

Asta e ultimul meu post aici, cred ca nu se supara nimeni. Si mie imi pare rau intr-un fel ca va parasesc dar asa cum a zis sefu, toti trebuie sa evoluam, din bine , in mai bine, m-am simtit foarte bine aici, ca intr-o mare familie si cred ca ma voi mai intoarce aici, Fireman/Paramedic este prima mea factiune cea care mi-a oferit tot ce am vrut si va ramane in inima mea, Va salut pe toti si aveti mare grija de voi, sa ascultati de sefu si sa fiti cuminti, Tot respectul pentru Sefu si pentru Fireman/Paramedic

Psihi , cum să refuz sa le dau heal?!Din contră , mă bucur(vin banii)dar am net PROST!!!Nu înţelegi că am lagg?! Am net prin sârmă (modem-cosmote) vrei să fac poză la pc cu modemul în el?Nu înţeleg cu ce îi ajută p.aştia când mint cu neruşinare?

Asta e ultimul meu post aici, cred ca nu se supara nimeni. Si mie imi pare rau intr-un fel ca va parasesc dar asa cum a zis sefu, toti trebuie sa evoluam, din bine , in mai bine, m-am simtit foarte bine aici, ca intr-o mare familie si cred ca ma voi mai intoarce aici, Fireman/Paramedic este prima mea factiune cea care mi-a oferit tot ce am vrut si va ramane in inima mea, Va salut pe toti si aveti mare grija de voi, sa ascultati de sefu si sa fiti cuminti, Tot respectul pentru Sefu si pentru Fireman/Paramedic

Respect valentinn n...ai fost un super coleg ..bafta in continuare >:D<<'>

Buna seara medicilor.. am deschis topicul " Succesfull commands " puteti sa incepeti sa postati pozele/arhivele cu heal, am postat si in topicul cu sedinte detaliile. Despre topicul pt comenzi, o sa ramana deschis pana maine,nu exista o ora anume..cand voi considera eu.. atunci il inchid.

Ieri,pe data de 07.01.2011 am facut 4 luni de lider, dar.. a fost cineva atent sa-mi spuna si mie " La multi ani " ?! va spun eu, nu.. eh,asta e.. daca asta merit,asta primesc.. pacat.

LA MUUULTI ANI PSIHI ...SINCER AI FOST,ESTI SI VEI FI CEL MAI BUN ,RESPECTUOS,DE TREABA,INTELEGATOR ..ETC POZITIV LIDER

La multi ani :X>:D<<'>

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic