Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daaaaaaaaaaaaa :X sa vem si noi mai multe pagini discutateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee`

Neatza Colegi :P , Ce facetzi? :D.......Am uitat sa va zic : Nu mai lasati ambulantele aiurea pe unde va vine! si respectativa colegii , Inclusiv leaderul si subleaderul , Nu mai deranjati seditele pt ca Daniel daca mai continuati asa va da WIPE! :| + Mai primiti si FW ! ....S-au facut update la 2 reguli ! Regula 15 si 20! Va rog cititile si respectatile! :) Nu-l mai suparati pe Daniel , + ca va marit salarile si munceste pt ca voi sa fiti aici , da teste cu voi , va ajuta cand este nevoie si voi ...:| !

Salut mi`a parut bn sa fiu alaturi de voi,tin sa va spun ca alin nu a vrut sa imi scoata banu...nuj ce sa fac sa ma apuc iar de un nou cont...nu cred e foarte greu...poate o sa mai revin...Imi cer scuze daca am deranjat pe cnv...acum ce sa va zic ...Tinet`o tot asa nu`l suparati pe Daniel Matthews sau pe Al3xuTzZaimi pare rau ca plec...chiar mi`a placut in aceasta factiune sunt de la level 5 :(

Multumesc lui liquid

Asta zice alin:- ViVi_StrAsSe banul ramane, reason: reclama.

Cand am vaut "parca a picat cerul pe mn asta e"

Ramaneti cu bine

Edited by ViVi

Vivi imi pare sincer rau ca trebuie sa ne despartim asa.Am discutat cu Alin si pare de neclintit:|.Daca iti vei face alt cont sau ti se va scoate BANN-ul,esti binevenit aici......Si inca ceva:chiar daca nu mai esti membru Fireman/Paramedic eu iti las dreptul de a posta aici si de a discuta cu membrii acestei factiuni oricand chiar daca esti civil.Sper sa citesti acest mesaj si sper sa pastram legatura si pe messenger. Si NU UITA: NU AI FOST DAT AFARA DIN ACEASTA FACTIUNE!!!!! esti liber sa discuti cu noi oricand. MULT SUCCES IN CONTINUARE!

Am introdus taxa pe salariu.Aceasta a fost instituita pentru a putea efectua plata salariilor integral si la timp .Este o suma modica proportionala cu rankul. Ea se va plati in fiecare zi la ora 18,imi veti da mie banii la HQ. Cine nu va plati suma exista pericolul sa luati salariul mic.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic