Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bhay frate pana la urma ce se intampla cu sv? de ce este inchis 5 zile? ce osa ne facem noi fara b-zone?

Ori fac niste update-uri ... ori li sa stricat o componenta .. cine stie .. dar pana acum o ora a fost aprins ..asteptam sa vedem ce zice RazR

Ba voi sunteti incredibili, cine p*la me va zis ca se inchide 5 zile? Nu se inchide ma 5 zile, doar ca pica foarte des 'tui gura.

Scroll down ca sa aflati motivul.

RazR e scripter. De asta

Pentru ce trebuie sa te ataci asa? In topicul ala a spus Alexander ceva...nu trebuie sa te ataci/urli sau sa vorbesti asa.

Ba voi sunteti incredibili, cine p*la me va zis ca se inchide 5 zile? Nu se inchide ma 5 zile, doar ca pica foarte des 'tui gura.

Scroll down ca sa aflati motivul

RazR e scripter. De asta

Calm Down Viktor ! Ce ai patit ? Stai prost cu nervii ...

Stiu, dar cand vad ca 50 persoane posteaza

"Omg server down 5 zile! ce ne facem?! END OF WORLD"

"Omfg Omfg, server down 5 zile baa =(( sunt un no-lifer fara viata, ce o sa fac ma?:(( o sa ma plictisesc"

"A zis adminu ca nu mai deschide serveru 5 zile!"

Etc.

E enervant

Stiu, dar cand vad ca 50 persoane posteaza

"Omg server down 5 zile! ce ne facem?! END OF WORLD"

"Omfg Omfg, server down 5 zile baa =(( sunt un no-lifer fara viata, ce o sa fac ma?:(( o sa ma plictisesc"

"A zis adminu ca nu mai deschide serveru 5 zile!"

Etc.

E enervant

Te inteleg , si eu am fost in starea asta de obseditate pentru jocul asta inutil... dar intr-o zi mi-am dat seama ca imi dedic foarte mult timp acestui game ...si am inceput sa convietuiesc mai mult cu lumea din Real Life !

Si pentru ei este doar o chestiune de timp (scurta sau lunga) pana cand o sa isi dea si ei seama ca e doar un game si cat cladesti in jocu asta pe tine nu te ajuta cu nimic in Real Life ;)

Edited by JuliaSweeT

Nu va agitati ca un pepsi.. nu aveti de ce

Serverul a fost pedepsit, 5 zile offline.

LE: a fost o gluma

Te inteleg , si eu am fost in starea asta de obseditate pentru jocul asta inutil... dar intr-o zi mi-am dat seama ca imi dedic foarte mult timp acestui game ...si am inceput sa convietuiesc mai mult cu lumea din Real Life !

Si pentru ei este doar o chestiune de timp (scurta sau lunga) pana cand o sa isi dea si ei seama ca e doar un game si cat cladesti in jocu asta pe tine nu te ajuta cu nimic in Real Life ;)

ai multa dreptate dar la varsta asta nu prea ai ce face in viata reala..scoala daca ai un sport faci antrenament te plimbi la un suc alea alea dar in rest mai nimic.Nu mergi la servici sa faci un $ nimic altceva practic repetam cam 4-5 lucruri sau mai multe : scoala,distractie,mancare,bautura,plimbari .

julitasweet la faza asta ai dreptate dar acum am nervi ca nush ce are sampu asta de numi mere cand intru pe el intra pe cel obisnuit si nush de ce si imi apare ca naiba ecranu negru cu patratele albe nush ce sai mai fac am reinstalat jocul de 5 ori pana acum si deferit si tot asa face

julitasweet la faza asta ai dreptate dar acum am nervi ca nush ce are sampu asta de numi mere cand intru pe el intra pe cel obisnuit si nush de ce si imi apare ca naiba ecranu negru cu patratele albe nush ce sai mai fac am reinstalat jocul de 5 ori pana acum si deferit si tot asa face

la alte jocuri tot asa face? daca nu inseamna cai de la san andreas daca da inseamna ca tia murit placa video si daca e asa cum zic eu schimbo cat mai repede ca sar putea sati afecteze si celelalte piese

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic