Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sau am eu o idee,ceva cu deagle si aranjam la hq sau altundeva ambulantele ca intrun labirint si facem doua echipe sau chiar mai multe si echipa castigatoare tre sa primeasca o suma de bani de la echipa pierzatoare ...e naspa idea,stiu :)

De la mine pentru tine Tupak :>

Cand faceai auto-stopu mi-a venit o idee.

V1. wivad5.gif

V2. 29zsyo9.gif

Sau am eu o idee,ceva cu deagle si aranjam la hq sau altundeva ambulantele ca intrun labirint si facem doua echipe sau chiar mai multe si echipa castigatoare tre sa primeasca o suma de bani de la echipa pierzatoare ...e naspa idea,stiu :)

Nu ma pasioneaza deagle, nu vad nimic constructiv in asa ceva. Toti fac event deagle, nu v-ati sictirit de asa ceva?

Salutare tuturor :)

Astazi, inainte de sedinta, voi face un event RACE! Va fi un traseu mai lung, dintr-un punct sa ajungeti undeva anume, o sa ma gandesc unde. Premiul va fi 80K. Sa fiti on pe la ora 18:00. Bafta la /heal.

"catatheboss14 - banul ramane, motiv: reclama. "

La revedere F/P , la revedere b-zone mi-a facut placere sa ma joc pe aceasta comunitate.Dar dintr-o simpla greseala s-a dus tot :(.

Va urez succes.

Edited by catatheboss14

Ma scuzati ca nu am mai ajuns la sedinta.... Eram in drum cu masina am mers putin pe contra-sens si un bou pe nume Mysterio(PD) mi'a luat permisul si mi'a dat wanted 3...adik de stat in parnaie 3000 minute... l'am facut pe /d pe mysterio doar ratat si pentru asta primesc ban 3 zile...

De la unii Admini la unii PD...serverul e de tot cacatu'...numai ratati care stau cate 12 ore cu ochii in calculator joaca SAMP, is acolo mari smecheri si in realitate is niste lachiosi care nici macar nu au simtit miros de pi*da in viata lor...

Ce sa mai vb... Scuze SNIZEL...is nervos, sper macar tu sa intelegi... ne vedem peste 3 zile sau poate imi dau astia unban

P.S.: Bo$$ spune'mi si mie, e normal sa imi carnetu ca ma grabeam sa ajung la sedinta, deci nu in alta parte...ci la sedinta...si totusi sunt din F/P ii dau lu' ratatu' ala /heal cu 1$ si ei ce fac pentru noi?? ...doar asa ca idee ce face PD'u pentru noi?

Julema , trebuia sa-i explici ca ai sedinta , nu sa-i zici doar ca "te grabesti" .

@Julema Nu conteaza nervii, eu iti inteleg problema, dar sa vorbesti asa pe /d nu e o solutie, si nu te pot tine in F/P cu comportamentul pe care il ai acum. In concluzie, vei fi demis.

@Catatheboss Succes in continuare ... imi pare rau

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic