Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest julema12

N'seara! Sunt Julema ca mi'o dat ban si pe forum 3 zile:))

M'am mai calmat am iesit la niste tigari si mi'o trecut:))

Chestia e ca eu i'am spus frumos "lasa'ma te rog ca ma grabesc la sedinta" el nu ca dc mergeam pe contra sens...si mi'o luat carnetu'...i'am spus dupaia "api dute'n plm dak nu intelegi" si mio dat wanted 3...si am uitat ca dak mor ma da in parnaie si m'am inecat... Eu m'am straduit atata de mult sa fac 155 de healurisi speram si eu la un salariu si poate un rankup si am avut ghinionul asta... m'am enervat si eu cand ma enervez pe cineva ii spun in fata ce simt mai ales cand stiu ca am dreptate...si e imposibil sa nu fi avut dreptate...si atat am spus pe /d "Mysteryo sau cum te cheama esti un mare ratat" si toti PDisti bineinteles ca limbajul, limbajul ...si le'am rasp ca is nervos ca o luat carnetu' pe nedrept ... si in 2 sec am primit BAN... ce injuratura e ratat?... dak ratat e injuratura, atunci *** *** *** *** *** ... astea ce sunt?

Snizel...mi'a facut placere sa muncesc sub conducerea ta, daca asta e decizia ta finala inteleg...atata, am o singura rugaminte, sa iei sa discuti cu liderul PD sa clarifici aceste chestii pentru ca astia cand se vad in PD deja se cred Dumnezei...e a 2 a oara cand imi iau carnetul de cand sunt in F/P pe nedrept... si inca ceva te rog frumos dami un replay sa imi explici exact ce am gresit...

Din F/P cred ca cel mai bine m'am inteles cu Dark... ramaneti cu bine toti si spor la munca!

Guest julema12

Snizel: pai da...eu sunt un original nu un fake ca altii...

Tot ce am facut aici am facut din suflet...dar pentru ca am un limbaj cat mai natural, ca doar ce pnm, pana si jocul are injuraturi la radio "fuck you, Fuck you to" si plus ca si jocul original se refera la droguri, sex si jaf armat... a 2 a chestie ar fi ca eu infara de ieri nu am scos nici o injuratura...si nici alea nu au fost urate... "ratat" asta e injuratura? sa fim serios....

Politicos am fost de fiecare data si degeaba am fost...

Pentru injuratura de ieri "ratat" trebuia sa imi dai avertisment... pentru cuv acela urat de pe forum trebuia tot un avertisment... eu dak spuneam frumos in /d tot degeabal... nu se lua nici o masura....acu ceva timp tot un PD mergea pe contra sens si se izbeste in mine...i'am spus pe /d ca cine io dat carnetu si el ca cik ma intrec cu gluma...dar e normal asa ceva? cum sa nu izbucnesc cand toti fac pe desteptii?

Hai Noapte Buna! In viata virtuala e la fel ca in viata reala...Adevarata valoare nu se ia in considerare

Salut , si eu tocmai am sosit de la scoala .

Salut, tocmai am ajuns si eu acasa :)

Am luat 10 in teza la mate :))

@Julema

Eu inteleg ce spui, dar regulile de pe serverul asta nu sunt impuse de mine. Eu, la randul meu, respect regulile...

Salut, tocmai am ajuns si eu acasa :)

Am luat 10 in teza la mate :))

Salut , tocilare >:)

Daca nu copiam de la un coleg, luam in jur de 5, ala mi-a dat aproape toata teza, si..ciudat, a luat mai putin ca mine :))..oricum, prefer sa se zica ca sunt tocilar decat sa iau 5 in teza :))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic