Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, Pensul, Sad3e :)

Eu acum am terminat de facut curatenie (cel putin..la mine in camera), si cred ca merg in-game.. :-??

Voi?

Nu vreau sa stiu ce era in camera acolo :)), eu ma duc sa ma tund CHEL :X mi-am luat o sapca misto si sta bine pe capu chel :D

Gata am venit si eu de la scoal!

Am facut tot la teza si la campionat ne-am calificat in finala(2-0 eu am deschis scorul :)) sa nu ma laud)

:)) Nu e o mare surpriza :)) ti-e ciuda rau =)) am glumit stiu ca nu e cine stie ce dar totusi este a mea.

Eu acum realizez ca facem o treaba foarte buna in F/P :X, aproape toate persoanele care au facut parte din aceasta factiune, au plecat fericiti si cu gandul de a se intoarce intr-o buna zi :). "Cea mai tare factiune"/"F/P familia mea"/"F/P factiunea mea de suflet" si eu la randul meu tin sa le multumesc fostilor/actualilor membrii pentru munca pe care au depuso si au de gand sa o depuna pentru a face din Fireman/Paramedic o factiune respectata asa cum merita...mult mai mult decat e acum.

Felicitari Fireman/Paramedic.

Edited by Dr Pensul

Eu acum realizez ca facem o treaba foarte buna in F/P :X, aproape toate persoanele care au facut parte din aceasta factiune, au plecat fericiti si cu gandul de a se intoarce intr-o buna zi :). "Cea mai tare factiune"/"F/P familia mea"/"F/P factiunea mea de suflet" si eu la randul meu tin sa le multumesc fostilor/actualilor membrii pentru munca pe care au depuso si au de gand sa o depuna pentru a facut din Fireman/Paramedic o factiune respectata asa cum merita...mult mai mult decat e acum.

Exact asa ma simt si eu :X.

Acasa >:D<<'>

Eu acum realizez ca facem o treaba foarte buna in F/P :X, aproape toate persoanele care au facut parte din aceasta factiune, au plecat fericiti si cu gandul de a se intoarce intr-o buna zi :). "Cea mai tare factiune"/"F/P familia mea"/"F/P factiunea mea de suflet" si eu la randul meu tin sa le multumesc fostilor/actualilor membrii pentru munca pe care au depuso si au de gand sa o depuna pentru a facut din Fireman/Paramedic o factiune respectata asa cum merita...mult mai mult decat e acum.

F/P ruleaza <3

Bowling ma gaylor, numai la papat cuc de baieti va e gandu' :)) Peni(s)nSULA, mai iesi si tu pe afara, mai fa-ti un gagiu* :)) sau tie-ti place numai virtual, nebunuleee :>

Hey ce mai faceti ? Da stiu ca nu's membru F/P (ma rog, am fost de 4 ori) doar ca mi-e dor de cei doi nabi (snizel si peninsula) .

Vad ca faceti o treaba minunata aici , Fireman/Paramedic nefiind niciodata atat de bine organizata precum e in momentul actual . Pace, armonie si respect - cele trei cuvinte cu care va pot caracteriza (hmm si nabism in cazul celor doi cromozomi precizati mai sus :X)

Pai na, tineti-o tot asa , si tu snizel sa inveti sa folosesti comanda "/p" alias "/pickup" cand te mai sun :-W We have 2 talk .

Ok ginecologilor, hai ca va las . Inca odata , felicitari pentru tot . Pa.

Sunt dependent de Coca-Cola O_O

in perioada 1.05.2011 - 24.05.2011 am baut 26 de sticle de 2,5l

I'm such a bad ass !

Noapte buna guys.

@ High, putin :>

@ Domnule doctor, Pensul.Va rog frumos sa-mi faceti si mie o fe*atie de ziua dumneavoastra. Ma simt foarte exci*at de catre numele tau.Bye, nebunooo :))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic