Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

!!!

Cineva s-a ales cu posturile editate..sper sa nu mai fie cazul :P

Va certati din cauza unei neintelegeri, nu are rost sa faceti asta..

Referitor la "cel mai destept cedeaza", adevarat..cel mai destept cedeaza, dar cineva care cedeaza de la inceput nu poate fi destept :)) (asta doar asa, sa va dau de gandit, ca vad ca nu aveti ce face, si va certati, nu ma refer la cazul vostru)

!!!

Cineva s-a ales cu posturile editate..sper sa nu mai fie cazul :P

Va certati din cauza unei neintelegeri, nu are rost sa faceti asta..

Referitor la "cel mai destept cedeaza", adevarat..cel mai destept cedeaza, dar cineva care cedeaza de la inceput nu poate fi destept :)) (asta doar asa, sa va dau de gandit, ca vad ca nu aveti ce face, si va certati, nu ma refer la cazul vostru)

Desteptule ;;):)))

E adevarat n`am citit bine lucram la ceva si m`am grabit, + nu m`am certat doar incercam sa i explic pe neintelegerea mea ca greste :))

Tu esti mai spammer ca noi, scriind asta :))

Macar posturile noastre au sens, vorbeam despre numele factiunii, nu faceam spam :P

ok de acuma in fiecare post specific numele factiuni pentru a nu se considera spam ok fato? :))

@NoscAxe tata wtf ai uitat sa pui *x^^23/x^^-1 in formula wtf nu mai face greseli de astea banale

Edited by Simon D

Men este pluralul substantivului man. Deci prin teorema lui Pitagora combinata cu cosinus de alpha Fireman->Firemen.

ok de acuma in fiecare post specific numele factiuni pentru a nu se considera spam ok fato? :))

@NoscAxe tata wtf ai uitat sa pui *x^^23/x^^-1 in formula wtf nu mai face greseli de astea banale

=)))))))))

Nu trebuie sa pui neaparat numele factiunii :)), eu ziceam doar ca vorbeam despre ceva anume...

Oricum, e seara, si ma plictisesc, serverul e off, deci nu am nimic mai bun de facut decat sa scriu aici :)), mai discutam si noi ...

Edit: cica e on :))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic