Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza medici!! Ce faceti? Acum am venit si eu de la scoala, groaznica ca de obicei, mai stau putin si plec la tara,:( Ne auzim diseara daca prind semnal la modem.:D Bafta la comenzi!!!

Bună dimiiiiii :* azi nu merg la şcoală, deci mai mult timp cu voi :D. Ne auzim în joc class=

:)))) Super.. si eu as vrea, dar din pacate nu se poate :))))

Salutare medici!!! Ce faceti? Voi nu prea postati la discutii ...:( Am ajuns si eu la tara si se pare ca am semnal la modem :) Ne auzim mai tarziu in game, acum am niste treaba :D Bafta

Bună dimiiiiii :* azi nu merg la şcoală, deci mai mult timp cu voi :D. Ne auzim în joc class=

LoL, daca nu mergi la scoala, de ce nu dormi la ora 8:00 ? :)):*

*^* Buna seara medici, imediat intru si eu in game.. am chef de cateva comenzi. Poate un taraf, o dedicatie, doua.. who knows ?! :))

Buna sau neatza ?! :)) Tin sa va urez bun venit celor noi : Cristi, Tule si Mihnea.. sper sa facem treaba buna impreuna. Welcome ! >:D<<'>

Pentru ceilalti, nu uitati sa va postati RAPORTUL de activitate.. mai aveti timp pana diseara.

Salut si bafta la comenzi, v-am pupat ! :)>-

Edited by I Cosmin I

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic