Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ani Dumbo, multa sanatate .

Noapte buna colegi, ne auzim maine .

In seara asta au demisionat / au fost demisi destul de multi, pacat, succes mai departe .

Eeee, cine e major? :>

La multi ani nub ! >:D<<'> Succes cu permisul.

ON: Felicitari celor ce ati luat rank up, felicitari Jeff pentru Paramedic of the week. Astazi au fost demisi destul de multi, pentru inactivitate in general.

Drept urmare, va urma o perioada in care vom recruta din nou..

# Noapte buna !

Thanks for the congratulations I've received..

Well done to everyone who got rank up, bad luck to the people who received rank down. Good job Jackson for Paramedic of the week :D. Judging on your activity report you deserve it ;).

Good night people. Have a nice evening.

Bun venit celor noi, Bafta Flor1nel si p0c!

Buna dimineata colegi, nu prea voi fi activ in aceasta saptamana, am o problema la scoala pe care trebuie sa o rezolv. Ma pregatesc sa ma duc, dar intru in seara aceasta putin sa mai fac cateva comenzi. Ne auzim, bafta la scoala si comenzi!

Nick: Mr.Jeff_Jackson

Level: 15

Rank: 2

Age (how long have you been in faction): 05/06/2013 - 05/27/2013

Why you want to leave the Fire & Medic Dpt.?: I have my own reasons.

I agree that I will stay 1 week civil case is d ovedeste that I was a member Fire & Medic Dpt. for at least 2 weeks: Yes.

What is your opinion about the Fire & Medic Dpt., After time here?: Nice people, well oild machine.

Other specifications?: Maybe I'll come back someday. Wish I could of done more for the faction and got higher and rank.

With my respect , Goodbye Jeff !

Ies si eu pe afara , ne auzim diseara, sper sa nu se dea Level up :-ss O seara placuta !

• Nick: Creedo
  • Level: 27
  • Rank: 3
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5.03.2013 - 27.05.2013
  • De ce doresti sa pleci din Fire & Medic Dpt.?: M-am lasat de joc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se d ovedeste ca NU am fost membru Fire & Medic Dpt. pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Fire & Medic Dpt., dupa timpul petrecut aici?: Dupa parerea mea este o adevarata factiunea, condusa de lideri adevarati.
  • Alte precizari?: Multumesc lui uiDivo pentru sansa acordata in aceasta faciune. Multumesc tutror colegilor pentru ca mi-au fost si colegi, si prieteni, in special lui Uidivo, Eugen ; Lori, Edi, Dajicu si sine. Va multumesc si regret ca am lasat aceasta factiune. Am avut foarte mult pe server, dar cea mai mare bogatie pe care am avut-o a fost faptul ca am fost membru in factiunea Paramedics. Va doresc foarte mult succes, mai ales lui uiDivo, fa-ti treaba incontinuare asa cum ai facut-o si pana acum. Multa bafta !

... Bafta mai departe. Ai fost un coleg/prieten..., nu am cuvinte. Iti urez multa bafta in viata reala. Poate o sa ne mai vedem in game. Mult succes!

Buna seara! Eu mai stau putin si ma duc in pat. O sa avem colegi noi. Ne auzim maine. Noapte buna!

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se d ovedeste ca NU am fost membru Fire & Medic Dpt. pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Fire & Medic Dpt., dupa timpul petrecut aici?: Dupa parerea mea este o adevarata factiunea, condusa de lideri adevarati.
  • Alte precizari?: Multumesc lui uiDivo pentru sansa acordata in aceasta faciune. Multumesc tutror colegilor pentru ca mi-au fost si colegi, si prieteni, in special lui Uidivo, Eugen ; Lori, Edi, Dajicu si sine. Va multumesc si regret ca am lasat aceasta factiune. Am avut foarte mult pe server, dar cea mai mare bogatie pe care am avut-o a fost faptul ca am fost membru in factiunea Paramedics. Va doresc foarte mult succes, mai ales lui uiDivo, fa-ti treaba incontinuare asa cum ai facut-o si pana acum. Multa bafta !

Bafta multa in continuare Creedo. Mereu m-ai ajutat cand am avut nevoie de ajutor. Esti un baiat de nota 10, sper sa ajungi acolo unde iti propui tu. Succes in continuare.

Noapte buna colegi, o seara placuta in continuare.

Succes la scoala.

Edited by sineddw

Chiar daca nu mai sunt membru Paramedics, cred ca nu se supara cineva ca postez aici. Va multumesc pentru ce ati zis mai sus, nu o sa va uit. Noapte buna !

Succes mai departe creedo , Speram sa te intorci !

As dori sa-ti multumesc in numele factiunii (daca se poate) pt "donatia" , CNN , mi-ai zis cat ai bagat in joc , pentru unul ca mine e mult :D

Ma pun si eu la culcare , e tarziu. O noapte placuta medici , si creedo !

Edited by Dajicu

Chiar daca nu mai sunt membru Paramedics, cred ca nu se supara cineva ca postez aici. Va multumesc pentru ce ati zis mai sus, nu o sa va uit. Noapte buna !

Bafta mai departe. >:D<<'> Nu stiu ce s-a intamplat cu tine, si sincer nu inteleg de ce.. dar ma rog, daca asta e decizia ta, atunci succes in viata reala si mult succes pe viitor.

# Noapte buna !

Succes mai departe creedo , Speram sa te intorci !

As dori sa-ti multumesc in numele factiunii (daca se poate) pt "donatia" , CNN , mi-ai zis cat ai bagat in joc , pentru unul ca mine e mult :D

Ma pun si eu la culcare , e tarziu. O noapte placuta medici , si creedo !

Mersi, din pacate nu o sa ma intorc pe server, poate doar ocazional pentru putina relaxare.

Bafta mai departe. asta=

# Noapte buna !

Mersi, multa bafta si succes si tie eugen.

Bye bro.. I'll miss you ;(.

Good night, my bedtime :)).

I will miss you too lincoln, thanks again for that homework :)).

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic