Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai buna seara. Am dat un rob cu skill 5 si am incasat 4.800 $ Acum astept sa ies de la jilava :))

[...] iar se pare ca sunt singurul on de pe aici :))

Joaca careva poker ? M-am intins la niste turnee si nu se mai termina :))

Unde joci Poker? daca e sa jucam una mica :D .

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Fire & Medic Department.

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni. Cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati.

<p>

Regulament "Discuţii libere"

Pe zi ce trece observ ca va faceti de cap in acest topic, de discutii.

Mereu vad ca postati porcarii doar pentru +1, astfel m-am gandit sa introduc un regulament pentru ca sa evitam spamul.

- Diferenta de timp intre posturile pe care le faceti trebuie sa fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- In cazul in care ai postat ceva in acest topic trebuie sa astepti sa posteze 2 persoane pentru ca sa postezi din nou. (evident, doar dupa 15 minute)

• In caz ca nu o sa respectati acest regulament, o sa fiti sanctionati in game cu avertisment / factionwarn pana la demitere.

Neatza everybody. Spor la comenzi pe saptamana asta. Altceva nu prea cred ca este de facut, decat sa te plimbi cu ambulanta si sa dai heal :))

Daca aveti intrebari, suntem aici sa raspundem. Spor !

Check this :))

http://forum.b-zone.ro/topic/8022-ls-police-department-reclamaii-complaints/page__st__12160

Ce mai faceti eu incerc sa scap de o plangere il cunoaste careva pe Haos din medici?

Edited by HaoS

As vrea sa imi iau ramas bun cum se cuvine. Imi pare bine ca am putut face parte din aceasta factiune, chiar daca in ultima vreme niste probleme tehnice m-au impiedicat sa fiu activa si spre surprinderea mea astazi s-au rezolvat, dar din pacate e prea tarziu.

Multumesc conducerii factiunii ca mi-a acordat sansa sa fac parte din aceasta factiune, prima factiune pentru mine in care m-am simtit minunat si nu in ultimul rand vreau sa va urez voua fostilor colegi spor la treaba si multa bafta, imi pare rau ca nu am apucat sa va cunsoc pe toti, dar cine stie poate ne vom revedea pe viitor in Paramedics.

O sa imi fie dor de voi si desigur o sa imi fie dor sa le fac botezul "bobocilor", asa cum le spuneam eu noilor intrati in factiune. O seara placuta in contiunare ! V-am pupat ! :* :*

Neatza medicilor :)..Ce faceti?..eu tocmai m-am trezit jos din pat:))...Se pare ca in noaptea asta am cazut din pat=)))...

Ne vedem in game;)..

As vrea sa imi iau ramas bun cum se cuvine. Imi pare bine ca am putut face parte din aceasta factiune, chiar daca in ultima vreme niste probleme tehnice m-au impiedicat sa fiu activa si spre surprinderea mea astazi s-au rezolvat, dar din pacate e prea tarziu.

Multumesc conducerii factiunii ca mi-a acordat sansa sa fac parte din aceasta factiune, prima factiune pentru mine in care m-am simtit minunat si nu in ultimul rand vreau sa va urez voua fostilor colegi spor la treaba si multa bafta, imi pare rau ca nu am apucat sa va cunsoc pe toti, dar cine stie poate ne vom revedea pe viitor in Paramedics.

O sa imi fie dor de voi si desigur o sa imi fie dor sa le fac botezul "bobocilor", asa cum le spuneam eu noilor intrati in factiune. O seara placuta in contiunare ! V-am pupat ! :* :*

Multa bafta patrii :* !

Deasemenea si eu vreau sa imi iau ramas'bun de-la voi,va doresc mult noroc in continuare si bafta la comenzi !! ;)

@@Patrii, Patriiiii, intr-adevar, o colega si o persoana buna, cu care poti sta de vorba. Mult succes pe viitor, ne mai auzim :*!

@@RobsoN, Bafta si tie Robnoob, ne mai auzim cu alta ocazie br=

Eiii, astazi "implinesc" si eu un an in aceasta factiune ..si inca nu imi vine sa cred. Cate s-au intamplat, cati colegi am schimbat ..Am cunoscut persoane de la care am avut multe de invatat, care mi-au dat unele lectii pe care intr-un tarziu am reusit sa le inteleg ..care mi-au "deschis" ochii, care mi-au fost alaturi, persoane cu care pastrez legatura si in realitate, nu doar in joc. Parca ieri aveam level 6 si aplicam in Fire&Medic Department, avand ocazia sa intru datorita lui ALLEN, un lider si un prieten grozav. Ce mai, vremuri grozave, lasand la o parte certurile si alte mici conflicte ;)).

Va doresc tuturor o sedere cat mai placuta, sa va simtiti la fel de bine cum m-am simtit si eu aici. Pupici :*!

Edited by Loriii

Buna seara medici. Cred ca postez si eu raportul in curand. Am muncit cu totii saptamana asta de ne-au iesit ochii prin monitoare :)) Sper sa se cunoasca roadele intr-un sfarsit.

Eiii, astazi "implinesc" si eu un an in aceasta factiune ..si inca nu imi vine sa cred. Cate s-au intamplat, cati colegi am schimbat ..Am cunoscut persoane de la care am avut multe de invatat, care mi-au dat unele lectii pe care intr-un tarziu am reusit sa le inteleg ..care mi-au "deschis" ochii, care mi-au fost alaturi, persoane cu care pastrez legatura si in realitate, nu doar in joc. Parca ieri aveam level 6 si aplicam in Fire&Medic Department, avand ocazia sa intru datorita lui ALLEN, un lider si un prieten grozav. Ce mai, vremuri grozave, lasand la o parte certurile si alte mici conflicte ;)).

Va doresc tuturor o sedere cat mai placuta, sa va simtiti la fel de bine cum m-am simtit si eu aici. Pupici :*!

Eu unul ma simt foarte bine, mai ales ca sunt nou intrat de 2 saptamani. Atat timp cat nu stau degeaba si muncesc pentru raport, chiar consider ca nu ocup un loc degeaba.

Lasand deoparte toate 'bisericutele' care le-am vazut in primele zile, cel mai bine e sa-ti vezi de treaba si sa lasi dusmania la usa HQ-ului.

Edited by HaoS

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic