Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut colegi ! Azi am scapat si de testul la fizica :)) oricum o sa il dau cred ca Vineri ...Maine am o zi cat de cat mai usoara .Hai ca intru si eu in game ,poate sunt ceva comenzi :) ,succes !

Salut colegi ! Azi am scapat si de testul la fizica :)) oricum o sa il dau cred ca Vineri ...Maine am o zi cat de cat mai usoara .Hai ca intru si eu in game ,poate sunt ceva comenzi :) ,succes !

Eu azi am dat test la mate :| Intru si eu in game ...apropo Succes la comenzi ;)

@,

In sfarsit pot fi deacord cu Naga la ceva :D Welcome celor noi ! Mie imi plac unele manele dar foarte rar ascult ...Aia cu valoare e pentru GeoValorosul si Droped ...DUBSTEP e totul ba... :) Noapte buna si Succes la comenzi !

Edited by S4L Denim

Beahh... manele, le urasc.

Welcome celor noi!

@,

In sfarsit pot fi deacord cu Naga la ceva :D Welcome celor noi ! Mie imi plac unele manele dar foarte rar ascult ...Aia cu valoare e pentru GeoValorosul si Droped ...DUBSTEP e totul ba... :) Noapte buna si Succes la comenzi !

REGELE SALAM !! El e fortza mondiala, nimeni nu mai are vocea lui ! 98% din artistii din RO au vocea editata pe calculator, ascultati live sa vedeti ca o sa ii urati dupa.

Bafta, va pupa jean salam xander rima ! "Dusmanii imi poarta pica, c'am valoare si se'oftica. Da nu te pune, nu te pune, nu te pune, c'am valoare si am pile !"

Colegi eu va las ,ma duc la somn :|,noapte buna! ...Maine ma trezesc la 6. Ne vedem maine .Succes la comenzi celor care mai stau !

@Rusnac Welcome ! Sper sa te acomodezi repede ,si sa ne intelegem bine .Succes !

Nea a tuturor. Diminea a asta nu cred c voi intra in game pentru ca am multe teme si de inva at. Bafta la comenzi. WELCOME Rusnac , noi am mai fost colegi in taxi pe cand ma chema LemoNN

Da te tin minte :) Imi pare bine ca ne intalnim din nou. Acum il astept doar pe Barbos sa intre sa imi dea invite :)) Ca aseara a stat doar afk.

@, - Barbos e mereu afk :)).

@ - Buna dimineata, din seara aceasta o sa pot sa ma apuc de raport deoarece a fost un scandal la scoala, a venit si politia. Insa am scapat de scaderea mediei la purtare. Sper sa am timp sa-l fac.

Aaaa pai inseamna ca primesc si eu invite sapt. viitoare :)))) Jack_d zicea aseara ca o sa imi dea invite si sa ma apuc de raport :)) aham stai ca ma apuc eu :))

Rusnac aseara Barba a stat AFK pentru ca a avut teme....man mai tii minte cand dadeam testul de intrare cu zokee iar tu imi ziceai pe /w raspunsurile ? Bine eu le stiam deja :)... Clipe frumoase !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic