Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara , colegi. N-am avut timp sa intru in seara asta pe pc asa ca va scriu acum de pe tableta. Welcome celor noi, sper sa va integrati bine aici in Paramedics. Vreau sa va felicit, Ioana si Alexutzu pentru munca depusa in organizarea petrecerii in cinstea Brunettei, un gest foarte frumos din partea voastra, iar cu aceasta ocazie vreau s-o felicit si pe Brunetta pentru munca depusa in tot acest timp cat a facut parte din Paramedics. Noapte buna tuturor.

Salutare colegi,

Welcome celor noi >:D<<'> ,sper sa ne intelegem bine si sa stati cat mai mult timp aici.

Am apucat sa fac si eu un selfie la "Petrecerea supriza" pentru @@Loriii. <:-P

nxN5fw0.jpg

Noapte bunaa :) .

, mai citește și tu prima pagină a acestui topic.

Neața și Welcome celor noi!

@@, se vede ce bine ai citit, vezi că nu poți să postezi dacă nu au mai postat două persoane după tine, data viitoare vei fi sancționat ;).

Edited by Tule SEXi

Neata paranabi. Welcome celor noi, sper sa va integrati cat mai repede si sa va distrati in aceasta factiune. Inca putin si ajung si eu la 1000 de posturi :))

Neata colegi, spor la raportul in curs [ pentru cei ce n-au terminat] si spor la BEST pentru cei ce l-au postat deja.

Fiti atenti la ce postati aici, ar fi foarte pacat sa fiti sanctionati pentru un +1...

In alta ordine de idei, daca-mi sustineti propunerea dati un + 1 la sugestia mea: http://forum.b-zone.ro/topic/228726-propunere-paramedics/?p=3350004 .

Un week-end placut va doresc.

Demult n-a mai fost asa spam pe aici =)) .

@@DemonRullz,foarte buna ideea dar parerea mea este ca trebuia sa explici mai mult..asa pare o propunere de +1.

@@IoanaB, singura cu skinul de fata din Paramedics :)) .

Nu uitati maine sedinta,sper sa veniti cat mai multi.

Mai vorbim :D .

E bine să vă simțiti ca pe messenger? O să închid topicul o săptămână, să va mai calmați. Dacă continuați tot așa după ce se deschide încep să dau warnuri pe forum.

@@Loriii, ia atitudine și sancționează-i conform regulamentului de pe prima pagină.

Hai nabilor, s-a deschis, faceti si voi +1

Eu spun un mare Welcome celor noi, sper sa va acomodati cat mai bine aici.

Sa fiti atenti , deoarece aici gradul vostru de nabism o sa fie mai mare decat in alte factiuni.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic