Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine v-am gasit!

Salutare colegi, va urez un calduros Bun venit! Vreau sa va spun cateva cuvinte la cei noi, de fapt la toti care inca nu stiu regulile acestui topic. In primul rand va rog sa verificati prima pagina, sa observati si sa aplicati regulile de postare in acest topic. Nu vreau sa mai vad post-uri ca cel de mai sus! Dezvoltati si voi atunci cand doriti sa postati ceva, ori nu o mai faceti deloc. De ce insist? Pentru ca daca continuati tot asa, acest topic se va inchide, iar voi puteti sa riscati anumite sanctiuni. Eu sper sa va adaptati cat mai repede, sa va faceti treaba asa cum trebuie si sa va integrati in colectiv. Fiti foarte atenti cum acceptati comenzile, e regula pe care pun cel mai mare accent si foarte rar iert asemenea greseli. Cand ati scris "comanda x la mine" verificati daca ati fost primul care a anuntat si daca ati scris corect! In caz ca ati gresit, trebuie sa va corectati, sa anuntati din nou "comanda x la mine", dar daca un coleg a postat corect dupa primul anunt scris gresit, atunci el va prelua comanda. Cand se face lista pentru event, trebuie sa scrieti exact mesajul dintre ghilimele. Exemplu: Primii 2 cu "Demon e nab" se duc la event sa dea /heal. Voi trebuie sa scrieti exact ca intre ghilimele, respectati toate majusculele. Altceva ce sa va mai zic, evitati cat se poate certurile pe /r.

Stiu ca v-am plictisit, dar e cel mai bine sa ascultati de sfaturile mele.

Spor la comenzi!

P.S. Cei care au intrat azi, nu sunteti obligati sa postati raportul pentru saptamana aceasta, insa puteti incepe de pe acum, iar comenzile se vor pune si pentru raportul de saptamana viitoare.

Succes!

Acum pentru destinderea tuturor, mi-am amintit de un filmulet amuzant ce-l voi posta mai jos :)) : Spoiler http://captiongenera...6565/DemonRullz

Hmm :)) Asta nu era facut de Crazy? :))

Vreau sa le spun si eu bun venit celor noi, sfaturi au fost date mai sus :D Ceea ce mi se pare mai important este respectul pe care trebuie sa il aveti fata de toti colegii, cat timp vom creea o atmosfera placuta in factiune. ne vom intelege foarte bine si vom face treaba buna cu Paramedics :D

P.S. ''Soul and hope for each''

Edit: 12o healuri in total dintre care 100 normale si 20 cu /accept medic ( la fiecare comanda faci 2 ss-uri: unul cand ai acceptat comanda si altul cand ai acordat heal playerului )

Edited by IoanaB

, Raportul de activitate pentru rank 1 consta in 100 /heal-uri si 20 comenzi prin /accept medic, deci in total 120 comenzi, iar raportul de activitate pentru aceasta saptamana nu este obligatoriu, dar eu te sfatuiesc sa incerci totusi sa-l faci, va conta asta.

1 SS cu /accept medic + 1 SS cu /heal-ul acordat clientului respectiv = 1 comanda prin /accept medic.

ii raspunsesem si eu la pm-ul pe care mi l-a dat pentru proba practica, cat despre aranjarea comenzilor cu accept, din cate am observat stie :)).

@IoanaB, da de crazy a fost facut acel filmulet :)).

Ceea ce mi se pare mai important este respectul pe care trebuie sa il aveti fata de toti colegii
, bine punctat aicisa :))

Eu va urez o noapte buna caci ma retrag.

Sa nu vad acum posturi cu "noapte buna"(doar atat) ca nu e voie >:):)).

Si sa nu uit, daca aveti vreo nelamurire vreodata, ma puteti suna oricand.

Noapte buna baieti si eu ma retrag , InSaNe da stiam cum se ordoneaza am fost si mai demult dar totusi multumesc ca mi-ai spus , mai demult era 10 prin accept si 90 heal normal si deaia am intrebat sa nu gresesc :D , orcum si Demon mia rasp prin pm .

o ultima intrebare daca incep raportu de acum si continui saptamana viitoare il pot posta saptamana viitaore cu ce am facut saptamana asta?

Edited by 69Rusu

Salutare,

Welcome celor noi >:D<<'> ,sper sa ne intelegem bine si sa stati cat mai mult aici.

@,da,poti sa incepi de acum sa faci raportul pentru saptamana viitoare.

In legatura cu rapoartele,intr-o zi o sa vedem mai multe rapoarte anulate decat facute corect.Eu va sugerez ca inainte sa postati raportul,verificati de minim 2 ori,si nu uitati ca..la pozele cu ACCEPT trebuie sa fie puse in ORDINE.

Sunt foarte dezamagit de activitatea noastra..adica e foarte mare plictiseala..si demisiile astea in ultima vreme pot dovedi acest lucru.

Felicitari tuturor care au luat rank up astazi :D.

Noapte buna.

P.S Frumos..doi medici au primit invite si ei de abea au skill 1 la mecanic.

, pai eu ce ti-am spus mai sus ma omusor? Cititi ma si voi cu atentie, ca nu va scriu degeaba frate, va scriu spre binele vostru... pentru ca-mi pasa si nu vreau sa vad greseli aiurite. Da, toate comenzile facute incepand de azi, le poti pune la raportul de saptamana viitoare! Raportul de activitate trebuie sa fie verificat de minimum 2 ori cum spunea si [uS]Wukong si nu faceti greseala pe care multi o repeta... nu mai faceti raport fix, mai faceti cateva in plus sa fiti siguri ca totul e ok si fiti atenti sa aveti mereu /timestamp pus, la fiecare SS sa existe si /id la jucatorul respectiv si cel mai important... aranjati SS-urile cu /accept medic, eu de ex. le pun 1a / 1b, e cel mai bine asa. La 7 greseli depistate in raport la verificare, acesta va fi anulat (AV). Aveti grija ce faceti.

Edited by Field Chief InSaNe

Welcome celor noi,

Aveti grija la comenzile cu /accept medic, sa nu scrieti gresit si sa nu scrieti in mai putin de 3 secunde.

Nu uitati cand dati /heal sa folositi inainte /id x pentru civili si membri factiunilor pasnice. Sa dati cu 1$ la PD LS LV SF FBI NG si SP, adica celor care ne protejeaza.

Sa ascultati de rank-urile mai mari si sa aveti grija ce faceti.

AVETi GRIJA: POZELE FACUTE MEMBRILOR PARAMEDIC'S NU SE I-AU IN CONSIDERARE LA RAPORT, sa nu puneti poze la raport cand imi dati heal mie sau lui Hehu sau oricui din Paramedic.

Edited by Alexutz Legend

@,

Vezi ca daca vrei o mafie e obligatoriu un rank 3 precedent.

Bafta mai departe !

@ La mafii nu mai trebuie sa dau /id inainte de heal, nu? si nici la departamente/hitmen?

@,

Am rank 3, în Taxi Las Venturas.

Mulțumesc, distracție plăcută cu ambulanța(New Mod :) ).

La mafii, nu trebuie să dai /id pentru că levelul minim e 10, nici la Police Departament(Los Santos/Las Venturas/San Fierro), National Guard, Federeal Bureau Of Investigations, Southern Pimps, la mafii le dai cu 10$, inafar de Southern Pimps pentru că ne protejează le dai cu 1$, la fel si la Police Departament(Los Santos/Las Venturas/San Fierro), National Guard, Federeal Bureau Of Investigations, tot cu 1$ fără /id.

@, se da obligatoriu /id x decat la civili si cei din factiuni pasnice.

Mama ce naspa e sa te trezesti la ora asta... simt ca deja mi-am pierdut toata ziua...

Spor la treaba baieti, ne vedem in-game!

Salutare,

Mult succes tuturor care ne-au parasit in aceasta saptamana.

@@IoanaB, @, Felicitari pentru munca depusa in aceasta factiune,meritati sa fiti pe lista cu "Legende".

Sper ca saptamana asta o sa fie mai putine rapoarte anulate.. :-W.

Va reamintesc celor noi,ca nu este obligatoriu sa postati raportul saptamana asta,profitati de acest lucru si incercati sa obtineti "best" saptamana viitoare :)>-.

Un weekend placut tuturor :D.

Noapte buna.

Salutare internatiune, e sfanta de zi de ... sambata. :))

Vreau sa impartasesc cu voi ultima doza de has, pentru cei care nu se uita.

Faza de la minutul 9:10 face tot clipul, am ras cu lacrimi! =))

Ia vedeti si voi aici:

Mama :))))))) cat am putut sa rad mersi pentru doza insane :*, apropo nu prea am mai postat pe aici de mult timp cu astfel de enunturi serioase :))) va pup :*!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic