Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doresc sa o felicit pe Lori pentru ca a reusit sa ajunga la funcita de admin 1.

Iti doresc tot binele si sper sa ajungi si tu poate un admin level 4-5 sau chiar 6, nimic nu este inposibil.

Din pacate in aceasta zi de Vineri a fost cam mare Blac Friday la Demisii ceea ce nu prea este bine. Sper sa ne mobilizam si sa fim din nou foarte uniti si sa ne intelegem cu totii foarte bine. Sa aveti un Weekend placut si sa spor la rapoarte. Succes celor ce au parasit factiunea Paramedics!

Sa fiti iubiti!

Pace!

Sarut mana!

Felicitări Lorii pentru Admin, știu că am zis și la status, dar încodată felicitări. :* :* :*

Black Friday asta, hm ... demisii, a plecat și naba de Daniela și naba de Nadii ... :(( =(([-X:-W

Să aveti un weekend plăcut :(

Edited by Cristina VIP

Mda. Îmi pare rău că ne părăsesc aşa de mulţi colegi , dar şi prieteni. Oricum e alegerea voastră. Baftă în continuare.

Încă odată te felicit pentru noua ta funcţie lori. Vreau să te văd şi admin lvl 6. Succes.

În rest vă urez baftă la raport şi să nu uitaţi de şedinţa de duminică.

Noapte Bună.

Edited by Mango3

A revenit VENINNNN!!!:>:>

Ce faceti? Cum sunteti?? Eu ma simt destul de bine sa revin in prima mea factiune de pe server:))) ( asta a a sunat a nab) =))

Le urez bafat si celor care au intrat acum odata cu mine. Eu deja am terminat si proba practica, sa incepem raportul, no??

Ne vedem prin joculet, va pupa Venin`us:> :*

P.s: Mersi Ionela ca ai dat testul cu mine:)) :*

Bine v-am gasit coleguţi.

Ce pareri aveti?

ixpiKhQ.jpg

aGuSH1u.jpg

Pacat ca si-au pierdut din calitate cand le-am urcat pe imgur...

Jonis, eu până acum așa am văzut că ne-am ajutat între noi, ce-l puțin eu asta văd și am o părere foarte bună despre această facțiune, de exemplu eu am făcut un event deagle, să-mi ajut colegii la raport, să termine și ei mai repede, poate unii nu au avut timp ... etc. :*

Cristina http://i.imgur.com/Jmcu6KM.png :)) Pacat ca n-am castigat :(

Edited by DeathDealer

Salutare, Paramedics! Nu am mai postat aici de ceva vreme... dar in fine... In primul rand va urez un maaaareee mare mare calduros BUN VENIT celor noi! Sper sa va acomodati repede! Si in al doilea rand.... sa ma gandesc... :)) Nu uitati ca maine e sedinta! Sa o facem pe Lorii fericita cu o prezenta minunata ;) Ne auzim cu totii in game pe /r. Baftalos!

Salut Paramedicilor. Vreau sa va urez felicitari pentru celor noi veniti. Desigur vreau sa va atrag si atentia, fiti activi, respectuosi si simtiti-va ca acasa! Lucrati cu grija la raport, nu va grabiti, aveti destul timp la dispozitie. Ce pot spune, sper sa ne intelegem, o seara buna!

Bună seara Paramedicilor :* !

În primul rând vreau să le urez tuturor Bun venit in facțiune, să ne ințelegm cu toți bine.Aveți grijă la raport, citți regulamentul de câte ori este nevoie.

Și nu uitatți MÂINE 23.11-2014, ȘEDINTĂ !!!!

Salutare , va multumesc enorm pentru sansa acordata . Acum dupa ce am trecut testele ma simt mandru ca fac parte din Paramedics . Sper sa fie o relatie de lunga durata . Va urez succes in continuare !!!

Imi cer scuze ca postez aici, stiu ca nu am voie dar vreau sa felicit pe cineva. Lorii felicitari mamii pentru admin il meriti pe deplin pup :*. Mango, John_Oanca felicitari baieti pentru rank 5 mie dor de voi si de ioanab, demonrullz o sa revin si eu in game maine dupa o luna abia astept. Sper ca stiti cine mai sunt(HeHu.)

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic