Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, oricum, am avertizat pe toti, cine ma mai intreaba de rank -> FW.

P.S Am pregatit si eu un meme ;;)

5uuIUI4.jpg

Welcome celor noi, sper sa aveti o sedere cat mai placuta :))

Raportul pentru saptamana asta este obligatoriu si pentru cei noi intrati, bafta :*

Chiar are ceva umor meme-ul ăsta...

P.S: Eu n-am cerut rank.

Daca tot avem oameni asa muncitori saptamana asta va anunt ca cel ce va lua best saptamana asta, 20-27.07, va mai primi inca 50k.

SUBLINIEZ: BESTUL PENTRU SAPTAMANA 20-27 VA MAI PRIMI INCA 50K ! SPOR LA /HEAL

Bonusul va fi dat de mine si @IoanaB, multa bafta !

Edited by DemonRullz

Daca tot avem oameni asa muncitori saptamana asta va anunt ca cel ce va lua best saptamana asta, 20-27.07, va mai primi inca 50k.

SUBLINIEZ: BESTUL PENTRU SAPTAMANA 20-27 VA MAI PRIMI INCA 50K ! SPOR LA /HEAL

Bonusul va fi dat de mine si @IoanaB, multa bafta !

Bine ma demon, acum anunti si tu...

@VEVO nu ai voie asemenea mesaje , citeşte prima pagină .... @DemonRullz dacă fac detective-ul si găsesc hartile complete rup healu la carieră cnn şi la eventuri deci bestul vine la suleyman prolificul pe nume BaikuTheBest vă toc toți banii pană iau rank 3 ahahaha ;) (dacă greşi ceva vin de la bucareşti şi mie somn

Baftă paranabilor la heal :))

Edited by BaikuTheBest

@,@, @@SkyDon, @@DemonRullz, @, @, @, @@IoanaB,

Da vrau pot si fac. Inca nimic nu este stabilit asa ca va rog frumos luptati toti pentru best, chiar daca nu ma voi lasa si voi face cel mai mare best al meu de pana acuma doresc sa am cu cine sa ma bat la best. Va urez succes tuturor, fie ca cel mai bun sa castige.

Da vreau pot si fac!

tineti minte aceste cuvinte. :)

Sa fiti iubiti!

Edited by South Alexutz

- Diferenţa de timp între posturile pe care le faceţi trebuie să fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie să foloseşti minim 2 propoziţii, nu ai voie doar să saluţi sau să pui întrebări de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- În cazul în care ai postat ceva în acest topic trebuie să aştepţi să posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (Evident, doar după 15 minute).

Sancţiuni:

Cine nu respectă regulile riscă să fie sancţionat cu AV / FW sau [/uninvite].

Va rog frumos respectati aceste reguli, cineva nu le-a scris aiurea acolo sa nu le vada nimeni. Tot vad ca faceti posturi gen: "bine, asa.." ce post asta?

E scris clar ALB PE NEGRU, fiecare post de la discutii sa aiba minim 2 propozitii scrise, 2 propozitii insemnand sa ai 2 aliniate, fiecare sa fie mai consistent.

O zi buna, Sa fiti iubiti!

@VEVO tu nu citeşti ce-i mai sus? S-a spus că nu avem voie asemenea posturi... @South Alexutz eu ştiam treaba asta.. Dar văd că noii paranabi fac spam pe aicea ; @IoanaB mai citeşte şi tu pe aici şi aplică legile... (nu vreau să crezi că nu citeşti dar.. ) Aaa şi rog pe cineva să-mi dea hărțile inimilor complete sf-lv ale mele au lipsuri de ex lv are 10 puncte lipsă... Dau premiu(discutăm pe /call /sms deoarece nu vreau afacere ceea ce edte interzis . Baftă , aştept :)):D;):*:O →VALOARE←→→→BAIKUTHEBEST↑↓☆★♧♣

@, ar fi bine să nu comentezi având în vedere că nici tu nu ai respectat regulile. Dacă vrei, te sancţionez special pe tine.

Acest topic se închide până învăţaţi regulile.

Edited by IoanaB

@IoanaB am o intrebare : pot sta cu /togr fără să fiu sancționat? Nu prea te prind in-game deoarece eu joc în intervalul 9-15 şi tu seara Te prind foarte rar .

Buna Seara Paramedics.

Baiku puteai sa intrebi orice rank4+ si stia sa iti rapunda la aceasta intrebare.

Buna Seara Paramedics.

Baiku puteai sa intrebi orice rank4+ si stia sa iti rapunda la aceasta intrebare.

Şi care este accea ? În Regulament nu este specificat ... Şi buna-seara paramedics ;) Edited by uSa BaikuTheBest

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic