Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stim cu totii de tragedia de vineri seara. 29 morti [2 au murit azi dimineata] si peste 170 raniti. Ar fi frumos sa organizam pe fiecare server, un mars. Stiu, este un joc, dar acest joc nu e jucat de animale, ci de niste oameni. Sa tinem un mars, fiecare cu masina proprie, sau de la factiune... ORICARE, dar ar fi frumos sa fie neagra. Cei care nu o pot schimba, pot participa si cu, culoare de la factiune. Iar ca totul sa fie organizat frumos, ar fi bine ca noi sa fim urmati, si in fata, si in spate, de cateva masini din PD. Acum, fiecare cum vrea. Puteti sa ma injurati, sa faceti ce vreti. SUNT OM! TOTI SUNTEM OAMENI! SUNTEM FRATI UNII CU ALTII! SI CHIAR DACA NU SUNT RUDA, PRIETEN CU CEI IMPLICATI, IMI PASA DE EI!

Romania.png

Edited by LF Shaggy

Salut paranabi! cum va mai simtiti? C-am liniste pe aici doar 3-4 iar restul 40 pauza... asta e... :|

@, Salut nab! Eu sunt de acord cu asta dar sper sa mai strangi oameni, vorbeste cu un admin ceva nush... :(

Buna seara Paramedics.

, sunt de acord cu tine, dar noi nu putem face asta, dai pm unui admin, de preferat rank 4 +.

In aceasta seara a avut loc activitatea "War 4 fun" cu factiunea National Guard si Taxi Las Venturas. Sper ca v-ati simtit bine, nu ati regretat ca ati venit. Pentru cei care nu au fost imi pare rau, nu stiti ce ati pierdut.

Sa aveti o saptamana frumoasa Paranabi mei, noapte buna!

@, ar fi un lucru frumos, ai dreptate intr-un fel. Sincer, nu cred ca se poate asa ceva(parerea mea). O sa fie greu de organizat asa ceva. O sa fie un haos. Sunt prea multi playeri si nu cred ca vor asculta prea multi de cel care organizeaza acest lucru. Nu stiu ce sa zic.. :|

@, welcome! Sper sa ne intelegem bine. :D

Va doresc o saptamana frumoasa! :*

Edited by Druley

Eu am relatii cu Blackthief...si alti admini...o sa incerc sa ma interesez...dar nu promit nimic.Totusi o idee foarte buna Shaggy.Congrats.

Edited by StefanB

Mai bine taci Stefane :))

Duminica probabil vom face o sedtina scurta, sa ii lamurim pe cei noi cum sta treaba,

Sa aveti o zi frumoasa.

Ba eu vorbeam serios...whatever,TE IUBESC PENTRU NOUL UPDATE,FAC SKILL CA OBSEDATU' PwP anyway...mersi iar...insfarsit sfatul meu a avut un rezultat

Edited by StefanB

Bună seara Paramedics. Sper că acuma o să fiţi fericiţi cu noul update. Să nu spuneţi că nu vă ascultăm propunerile.. ăsta a fost un mic update propus de voi.. şi acceptat şi de admini, bineînţeles.. Pe viitor mai aştept propuneri de la voi, dar propuneri calumea, gen asta, nu propuneri fără sens. Încă mai aştept activitate din partea unor membri pe aici :-W .. Cam atât.. să aveţi o seară frumoasă, #Paramedics.

Buna seara paranabii mei :)

Uitati-va aici cata prostie omeneasca mai poate sa existe http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/36966deja m-am plictisit de ei.

Variante :

1) Ori are vreo boala necunoscuta care nici in urmatorii 100 de ani nu o vom descoperii

2)Ori s-a nascut cu sindromu Down

3)Ori e prea post-hunter

4) Ori s-a simtit ceea ce mi-ar conveni :))

Cand isi cumpara tastatura noua, firma aceea ar trebui sa le scoata tasta f8 sa vedem pe urma ce o sa mai faca ? ... O sa faca poza cu telefonu mobil?

Prin urmare exista 2 variante :

1)Daca adminul favorizeaza minciuna asta ma las de joc

2)Daca admin raspunde in favoarea mea fac chef.

Daca a vazut ca nu i-a mers din primu post de ce il mai faci si pe al doilea ca sa-ti iei si mai rau shut-down ? Asta chiar vrea sa-i zic 2 vorbe sa-l lovesc de la temelie sa nu se mai ridice si il fac sa se lase de joc.

Edited by FreeDub15 AIM

Bună ziua Paramedics.

În weekend cel mai probabil va avea loc o activitate generală pe server. Aproape toate facţiunile vor participa, printre care suntem şi noi.

Deci săptămâna asta nu o să fie şedinţă. PS: Activitatea nu este bătută în cuie, o să vă anunţ eu când aflu mai multe.

Să aveţi o zi frumoasă!

Bună ziua Paramedics.

În weekend cel mai probabil va avea loc o activitate generală pe server. Aproape toate facţiunile vor participa, printre care suntem şi noi.

Deci săptămâna asta nu o să fie şedinţă. PS: Activitatea nu este bătută în cuie, o să vă anunţ eu când aflu mai multe.

Să aveţi o zi frumoasă!

NaBuleee la sedinte si activitati cand pui activitatea asta?Pui raport optional pls...Te PwP daca pui!!!!!!Zimi si mie daca actvitatea are legatura cu ce sa intamplat in Colectiv vineri?

Nu pun raport optional pentru ca nu am voie sa pun de capul meu.

Activitatea nu are legatura cu cea ce s-a intamplat in Colectiv, era planuita iniantea dezastrului.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic