Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Paramedics! Ne vedem in game.

@, Frate nu pleca! Mai stai, lasa departamentul. Ma superi. :(( + Tu esti nevasta mea nu eu :P:)). Cu cine mai rad eu pe /r haaa?

Edited by HG K 3 n T

Scuze ca nu am putut sa particip la activitate :o3 data viitoare o sa incerc sa fiu si eu prezent.
Am incheiat si eu cu bine rapotul meu numarul 2 :D sa vina si cel cu numarul 3.

Edited by 4EverMy

Salut Paramedics !

Ce mai faceti ?

De azi in colo v-as ruga sa respectati regulamentul de la discutii in caz contrar trecem la sanctiuni.

Va las mai jos regulamentul in caz ca nu il vedeti .

- Diferenţa de timp între posturile pe care le faceţi trebuie să fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie să foloseşti minim 2 propoziţii, nu ai voie doar să saluţi sau să pui întrebări de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- În cazul în care ai postat ceva în acest topic trebuie să aştepţi să posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (Evident, doar după 15 minute).

@, @@South c0nFuzZz, reguilile astea existau deja. Aveti rank 4 respectiv 5 si nu stiti inca regulamentul (Macar la topicul de dicutii) eu nu inteleg cum e posibil asa ceva. Regulile acelea sunt de cand sunt eu in paramedics, voi sunteti aici de cateva luni si nu ati auzit de ele, sa imi bag picioarele invatati si voi regulamentu, nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar pe bune acuma, Valy are dreptate, vad ca nu stiti regulamentu factiunii, mai cititi si voi.

@@South Alexutz, Stai putin ,in primu rand mai usor cu bagatu picioarelor. In al doilea rand eu si c0nfuzz cred ca stiam acest regulament ,si cred ca e de la sine inteles ca nu trebuie sa faci spam si altele ,si regulile celelalte le stiam, in al treilea rand acesta nu este regulamentul factiunii este cel al topicului intitulat "Discutii". Nu vad ce treaba au aceste reguli cu cele ale factiunii. Nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni ,dar totusi , daca nu stiam regulamentul nu mai aveam rank 4 ,nu mai intram in aceasta factiune si ieseam cu 3/3 fw ,si c0nfuz la fel ;). Bafta.

EDIT:

Bafta mai departe baieti! Aveti grija la toti post hunterii de tot rasu ,nu pot sa injur aici ,ca i-as injura de toti sintii si morti lor de oameni fara viitor , no liferi. Bafta la rankuri,rapoarte,scoala etc. Mi-a placut cat am stat aici ,dar a venit vremea sa ples se pare.. insa voiam sa mai raman ,cred ca facut la blesteme StefanB :)). Sper sa revin ,dar cum a zis si Valy ,cine a fost odata aici cu gresu sa mai intors! V-am pupat.

Edited by KayDeN S4F

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic