Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Edix,

Ai report. Nu faci parte din factiunea noastra. Nu mai posta aici. Si in + nu ne intereseaza aceasta chestiune.

Edited by Edward NisaN VIP

Salutare!

Ce saptamana naspa, plina de teste :|. Am avut luni, marti,azi si am si maine...Cam naspa :))

Voi ce mai faceti ? Intru in game putin apoi mai fac niste exercitii la matematica, dau test.

Bafta!

Salut si multumim! Bafta la scoala sa iei numa 10 =))

Bafta in continuare Mokka , ne auzim prin game .

Mult succes la scoala :* .

Asta se intampla cand dai tepe dar nu reusesti. Nu mai puneti la suflet totul!

https://www.youtube.com/watch?v=qigbVh0vovc

Ce no - liferi =)))

Salutare!

Ce saptamana naspa, plina de teste :|. Am avut luni, marti,azi si am si maine...Cam naspa :))

Voi ce mai faceti ? Intru in game putin apoi mai fac niste exercitii la matematica, dau test.

Bafta!

Succes la test :D!

Noapte buna baieti , ne auzim maine .

Edited by Kovac

Asta se intampla cand dai tepe dar nu reusesti. Nu mai puneti la suflet totul!

https://www.youtube.com/watch?v=qigbVh0vovc

=)) Asa mai rar...

Baieti eu de azi va parasesc ca am probleme in realitate si nu se poate compara cu un joc...Sa ramaneti uniti si sa va distrati in contiunuare. Mokka va pupa!

=)) Asa mai rar...

Baieti eu de azi va parasesc ca am probleme in realitate si nu se poate compara cu un joc...Sa ramaneti uniti si sa va distrati in contiunuare. Mokka va pupa!

Cum sa plangi in halu asta dupa un sultan =))) :))) =)):))))) nici cand mi-a luat pretena pachetu de tigari n-am facut asa :))

Pana la urma cu regula aia :Care iti trebuie rank 3 + pt. departamente s-a scos? adica si de acuma se poate aplica intr-o mafie sau gang daka nu ai rank 3 + ? sau trebuie sa faca acel update despre care a vorbit kelton ?

=)) Asa mai rar...

Ce om obsedqat de samp :) Cum sa plangi ma de un sultan care il ai in joc, doamne, daca era infernus mai ziceam da sultan.. Mai ales pentru un joc. Asta se intampla daca esti obsedat :))

@, - Mult succes in viata reala Mokka!

Buna dimineata colegi, eu ma pun sa scriu si sa invat la franceza, azi am lucrare.

Ne vedem in joc. :D

Multumesc, si salut si tie. Inca il astept pe Zokee sa ma demita sa pot sta linistit.

Salutare! N-am mai postat de ceva timp pe aici. Am avut probleme in cadrul familiei dar s-au rezolvat.

Ne vedem in joc, pe la 08:30 ma pun sa fac comenzi.

Bafta la comenzi tuturor!

Sallut, Voi de unde sunteti? Eu din Brasov.

Salut si tie. Din Onesti, jud. Bacau. Am fost odata in Brasov la Gara aia mare :)) A fost frumos.

Salutare colegi, ce mai faceti?

Eu tocmai am terminat de mancat niste spagheti si am intrat la PC. Saptamana asta a fost CEA mai naspa :|, o multime de teste si nu prea am avut timp de sa-mp.

Ne auzim in game. Bafta!

@,

Stefanesti Judetul Valcea ( Langa Dragasani hacker Vill )

@@GonZo,

Salut bai gonzoleaca. Sper ca te-ai descurcat la teste. Saptamana viitoare urmez eu cu tyky care avem un proiect la romana pentru vineri impreuna cu alti 3 colegi + lucrare le geografie + cine stie ce o sa mai fie :| asta e trecem si peste ele :))))

Neata colegi!

Ce faceti ? Eu m-am trezit cu partea stanga a fetei umflata din cauza unei masele...Of ce enervant e..Cred ca o sa ma invoiesc de la sedinta, nu stiu sigur.

Sa vad poate nu ma mai doare atunci si pot sta on 1h. Aveti grija de voi!

Mai vorbim, bafta!

SI apropo @, felicitari pentru rank! :>

Ei bine ... se pare ca dupa doar 2 saptamani totul se rupe din ce se vede.. Sunt nevoit sa plec din localitate timp de 22-29 de zile iar cererea mea de inactivitate a fost respsinsa deoarece este mult prea mare. Din nefericire imi e greu si imi pare rau sa va spun La Revedere insa cam atat mi-a ramas de facut ... Sper ca a 2 cerere de inactivitate sa fie acceptata de Zokee. si sa ne revedem cu bine pe [/F], altfel ne vom auzi cand voi solicita /service taxi. Apropo, Chrys felicitari pentru RANK-UP.

P.S. 1. (In caz ca plec): Tin sa va multumesc pentru cat de bine va-ti purtat cu mine si ma-ti primit cu rele si bune :) Ati fost niste colegi exemplari si de neuitat.

P.S. 2. (In caz ca raman): Sa ne revedem cu bine si sa ne auzim pe [/F].