Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata. Acum am ajuns acasa, am iesit putin pentru niste aer de dimineata :)). Haideti ca ne auzim in joc, spor la comenzi si raport.

Daca la tine e buna dimineata atunci e bine :))). Spor si tie la raport :D

Neata tuturor. Acum m-am trezit si eu si vad unele mici modificari ...

Felicitari Audi pentru Admin 4, multa bafta in continuare, te mai asteptam pe aici !

Felicitari Mario pentru SubLider !!!

Ne auzim in game, spor la noul raport :)

@@ribe, ribe stiu ca nu am voie se postez aicia dar Audi_RS8[PhR] are sa imi dea niste bani, mai exact 10.000$,castigati la eventul facut de catre el. Nici pana acum nu am primit bani. Vreau cei 10k. Am ghicit un scor corect din prima seria. Portugalia-Ghana 2-1.

@@ribe, ribe stiu ca nu am voie se postez aicia dar Audi_RS8[PhR] are sa imi dea niste bani, mai exact 10.000$,castigati la eventul facut de catre el. Nici pana acum nu am primit bani. Vreau cei 10k. Am ghicit un scor corect din prima seria. Portugalia-Ghana 2-1.

Pentru treaba asta trebuia sa ii dai un PM sau sa-l contactezi in GAme ;)

Bafta sa Nu mai postezi aici

SAll alll Taximetristilor ;)

@, Salut, s-a mai intamplat sa nu dea banii cuiva si i-a zis in game sau PM si in urmatoarele 2 minute s-a rezolvat, prin urmare contacteaza-l in game sau pe forum ca sigur iti da banutii :).

Felicitari Mario :) pentru sub-lider sa ai grija de el :D.

Salut taximetristilor tocmai ce am venit si eu de la plaja si m-am bronzat cam tare ca am stat de la 11 la 4:30 fix cand era cel mai tare soare :)).

Spor la comenzi :D.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru cine doreste modul ELM uitati aici link: click

Tutorial de instalare:

1. Dezarhivati ce este in arhiva.

2. Tot ce se afla in folderul Emergency Mod nu conteaza, doar ELM Config Tool conteaza de acolo, DAR NU stergeti acele foldere si fisiere din acel folder !

3. Deschideti Elm Config Tool si dati Install mod, iar in secunda urmatoare aveti instalat modul.

4. Dupa puteti da pe optional settings si sa modificati butoanele, DAR NU recomand acest lucru.

Butoane:

F12 - Palpaie farurile ca in club.

Minus ( - ) - Semnalizeaza la stanga.

Plus (+) - Semnalizeaza la dreapta.

PS: Acest mod este LEGAL pe serverele B-zone, deoarece nu-ti aduce nici un avantaj in a trage cu armele etc, doar iti fac farurile frumos.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=a0njR2IQLkA

Imi cer scuze pt dublu post, am gresit topicul prima data...

Edited by T I G 3 R