Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Nu mi l-a facut nimeni in mod special, am stat vreo 3h sa caut ceva pe internet, aveam o idee de ce voiam, dar intr-un final dupa 3 ore de serch-uri l-am gasit si i-am pus numele meu din joc, nimic mai mult.

@@ribe, Ribescule, stii acel moment cand ai vorbele la tine, esti un pic baut si spui tot ce trebuie sa optii ce vrei? Ma refer cand vrei sa vrajesti o fata, si mai o faza cand iti dai toata vrajala din tine si ii dai toate motivele din lume si nu o impresionezi? Asa e si aici la cum merg trebuile in romania :)) Sunt vechi pe aici si apreciez valoarea jucatorilor daca ma intelegi :P

@@ribe, Dupa o anumita perioada de timp incepi sa fi uns cu toate alifiile, un exemplu ar fi asa: daca edward nisan sau robertoking, sau unul rang superior fata de mine imi da oridine in batjocora sau se simte mult mai sus decat mine, eu respect veteranii, prietenii si etc. Daca unul este rang superior si face pe '' SUPERIORUL '' cu mine, isi face rau cu mana lui. Plus ca nu e frumos ceea ce face. Deeacea multi nu au rezolvat nimic pe acest server.

Edited by South PaNNiK

Îmi cer scuze că postez aici însă, dacă vreți un mod ce v-ar putea ușura munca ca un membru al acestei facțiuni, vă recomand să da-ți cu ochiul în următorul link:

https://forum.b-zone.ro/topic/362025-cleo-taxi-help/

Edited by Shanker Nebunul

@@ribe, De dimineata la 7 cand m-am trezit sa merg la practica, ce crezi? Era zapada undeva la 10 centrimetri asezata in curte, mai aveam putin si luam bocancii =)) Noroc ca saptamana asta eu singur imi iau vacanta, sau chiar de maine daca stau bine sa ma gandesc.

Ce asculta pannic =]]

@@South Edward NissaN, cica a venit frigul, "trecem la geaca", eu de o luna sunt la geaca, la mine in Brasov cica au fost -20 de grade seara trecuta. Am iesit afara si mi-a inghetat nasul de ziceai ca-s rudolf.

@@ribe, nu o mai lasa la soare, cu matura se rezolva totul :)).

@Ce faceti baietii?

@@South Edward NissaN, Eu mi-am tras o geaca de fas mai grosuta, asa pe mine sa tina de clad, ca anul trecut aveam una din piele si cand ningea un pic, ingheta zapada pe mine, se faceau turturi, ce sa mai zic daca scuturam putin picau cuburi de gheata. =))

@@South DupliN, A revenit Duplin printre noi, din nou si iara, el e cu lv-u' =)) Ce faci nabete, te-ai reapucat din nou?

@@South DupliN, Sincer eu ma asteptam sa ies de mult cu 3/3, de cand am intrat in taxi aproape 4 luni am injurat zi de zi si grav, pana la ora actuala nici un post, pur si simplu nu-mi vine sa cred =)) Uite am dat si eu un test si mai dau unul dar astept sa intre candidatul... vad ca nu mai intra.

@@South PaNNiK, da, bine ca nu injur, dar ma enerveaza un singur lucru. Cand ai functii si esti bine cotat, toti te respecta, cand ai rank 1, nu mai conteaza trecutul sau nimic, ci si pana un rank 2 te ia la misto cum vrea el. Asta ma enerveaza. :) Poti sa-l pici, se simte fenomenal. :))