Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata colegi.

M-am trezit si mi-am scris la engleza si trebuie sa mai fac 2 eseuri la romana si tema la analiza :O..Ieri am fost plecat la tara.

Ne auzim la sedinta care va fi in curand. Spor la ceea ce faceti.

Bafta!

Abia astept sa dau teste :))

Si eu abia astept sa te vad facand niste posturi mai dezvoltate. :))

Puteti incepe pozele pentru raportul saptamanal. Cand vine Zokee o sa deschida topicul la Cabbie of the Weekend.

Noapte buna!

Bun venit celor noi. Vreau sa mentionez ca nu sunteti obligati sa faceti raportul saptamana aceasta deoarece ati intrat cand deja incepuse. Daca totusi puteti sa-l faceti, nu ezitati, asta inseamna ca o sa terminati cu perioada de teste mai repede.

Salut eu sunt noul coleg (ReeD.) sper sa ne intelegem bine!

Salut si bun venit!

Noi avem o regula care spune cam asa: Trebuie sa avem acelasi nick, ca si in joc, sau asemanator...Pentru a sti cine este.Sper sa o respectati altfel suportati consecintele.

Am ajuns si eu acasa, acum mananc, iar apoi ma bag in joc fac si teme s.a.md.

Spor la comenzi!

Ma bag si eu la teme!

GonZo tin sa iti reamintesc ca esti nabu care ne-a stricat seara!

Apropo !@!!@!@!@!

Uitati-va la Poze si Suveniruri la clip ! E bestial !

Nu e adevarat, acela este xzp. De ce ? Pentru ca sa dat jos, daca statea in masina era totul bine si ajungeam, eram aproape :)) Lasa ca in viata mai ai si esecuri :)).

Nu e adevarat, acela este xzp. De ce ? Pentru ca sa dat jos, daca statea in masina era totul bine si ajungeam, eram aproape :)) Lasa ca in viata mai ai si esecuri :)).

Daca nu aveai lag xzp nu avea de ce sa se dea jos..in fine..asta e :))) data viitoare dai si tu "ReLoG".