Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Good Luck Maff i will miss you

Salutare, nu am apucat sa postez pe aici. Sper ca ne vom intelege bine si sa facem o treaba cat mai buna impreuna.

Update la: http://forum.b-zone.ro/topic/123792-las-venturas-taxi-membri-si-sanctiuni-members-and-sanctions/?p=1857482

Zilele acestea vom modifica putin si testul de intrare, si voi face o mica schimbare la regulament. Pentru nelamuriri, astept PM pe forum.

@KingAndrei / @KingDamian mult succes si voua in continuare baieti , tinem legatura B-) , pacat ca s-au intamplat lucrurile astea , era frumos sa ramanem inca colegi .

@KingAndrei / @KingDamian mult succes si voua in continuare baieti , tinem legatura B-) , pacat ca s-au intamplat lucrurile astea , era frumos sa ramanem inca colegi .

Mult succes in continuare, andrei, damian ati fost un bun prieten sper sa ne mai intalnim!!

Buna dimineata dragi si noi colegi. Am uitat sa postez aseara insa eu sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem cat mai bine si sa facem o treaba excelenta impreuna. Multumesc lui ribe pentru sansa acordata! Ne auzim pe [/f] :)

@@ribe,

Ai stricat tot ce a cladit zokee si pson impreuna tu ai reusit sa distrugi totul cand eram aici tu aveai un amarat de rank 2 si te pisai pe tine si acum esti mare rapanos ai stricat toata echipa care a fost, ce fac pilele din jocuri. astept warn nu-mi pasa vroiam doar sa spun opinia la care toti avem dreptul.

Te auzi ce zici macar? La 13 ani aia ai tai e grav sa critici pe cineva. Asta e daca vor sa ma faca pe la spate isi primesc consecintele. Du-te inapoi in fata blocului si joacate cu balon sau ce gasesti tu pe acolo. Nici macar nu stii povestea si te bagi ca musca in lapte, intoarcete la joaca (parerea mea).

Edited by ribe

Iti inteleg opinia nu o lua chiar asa , a gresit toata lumea greseste , am inteles si eu chestia asta si am ajung la concluzia ca nu are rost , totul se rezolva prin calmitate si rabdare , poate a stricat , dar el repara ce a scricat so poate o face mai bine ca cei doi lideri precedenti .

Buna Seara dragi colegi . m-am reintors din nou in Taxi LV , cum am spus si mai sus a fost o greseala , nu am nimic cu ribe sau cu oricare alt membru , asa sa ma considerati cum eram inainte . Intre mine si ribe a fost doar o mica cearta acum sa rezolvat Va pupa MariO, noapte buna 1

@@ribe,

Ai stricat tot ce a cladit zokee si pson impreuna tu ai reusit sa distrugi totul cand eram aici tu aveai un amarat de rank 2 si te pisai pe tine si acum esti mare rapanos ai stricat toata echipa care a fost, ce fac pilele din jocuri. astept warn nu-mi pasa vroiam doar sa spun opinia la care toti avem dreptul.

Te auzi ce zici macar? La 13 ani aia ai tai e grav sa critici pe cineva. Asta e daca vor sa ma faca pe la spate isi primesc consecintele. Du-te inapoi in fata blocului si joacate cu balon sau ce gasesti tu pe acolo. Nici macar nu stii povestea si te bagi ca musca in lapte, intoarcete la joaca (parerea mea).

Edited by SQ Mari0

Cei care nu si-au postat raporul, mai au la dispozitie 12 ore sa-l posteze. Acestia sunt:

Mario.

FrankieWilde

oTheLo

Edited by ribe

@@AUDI RS8, pentru Claustrofobu, Sebi[RO], St.EaM nu e obligatoriu sa-l posteze saptamana asta, doar daca vor la fel si la Marya, daryuS, AnDr3uTtzZu, Ghtytza112, Vans.

Edited by Kruzz B Zone

Salut, din pacate a venit ziua cand mi-am pus demisia.Deci cam aici ar veni sfarsitu-l carierei mele in taxi. Cam asta ar fii ultimul post aici!La revedere toate cele bune! Ne vom mai vedea in vitor. :)

Cum nu aveai cui sa ii ceri o parere , eram eu acolo , ma poti intreba si pemine la fel ca pe audi si ribe. Bafta in continuare !

Salut, din pacate a venit ziua cand mi-am pus demisia.Deci cam aici ar veni sfarsitu-l carierei mele in taxi. Cam asta ar fii ultimul post aici!La revedere toate cele bune! Ne vom mai vedea in vitor. :)

Bafta in continuare in ceea ce vrei sa faci, sper sa ne mai revedem, ai fost un coleg bun, si sper sa mai pastram legatura:*.Bye nab.!

Bafta in continuare !