Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare TAxi LAs Venturas

Eu sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine

Multumesc RIbe pentru accept

Welcome !

Salutari. De astazi sunt si eu noul vostru coleg. Cu siguranta ne vom intelege bine :D. Bafta tuturor la comenzi !

Welcome !

Neata, acum m-am trezit si eu si cand am verificat ultimele 2 meciuri de aseara in afara de cele de 19:00 nu mi-a prea placut ... Nu am prins nici un meci ... :O:)) GG celor ce au prins meciur, ne auzim pe /f cand intra lumea

Edit: Am uitat sa zic inainte, m-am uitat peste topic si nimeni, da nimeni nu a prins nici un meci =)) Fain asa Audi, de data asta pastrezi banii

Edited by Ghytza112

Buna dimineata baieti. Cum sunteti ? Succes la comenzi si ne auzim in joc.

:)) Nu fram eu mai am 2 Saptamani de Practica X(

Cam aiurea chestia cu practica. Oricum probabil stai 2-3 ore si dupa pleci acasa. Cel putin, asa se intampla pe la liceele din orasul meu :-??.

Buna dimineata baieti. Cum sunteti ? Succes la comenzi si ne auzim in joc.

Cam aiurea chestia cu practica. Oricum probabil stai 2-3 ore si dupa pleci acasa. Cel putin, asa se intampla pe la liceele din orasul meu :-??.

Asa e si la mine. Am fost in practica 2 saptamani ca sunt la un liceu economic. De la 08:00 pana la 11:00 sau de la 09:00 pana la 12:00. Deci 3 ore stateam pe zi ... Dar de ieri VACANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :))